Bursa´da kış lastiği uygulaması 16 Aralık'ta başlayacak

13 Aralık 2012 Perşembe 11:04
Bursa´da kış lastiği uygulaması 16 Aralık'ta başlayacak






BURSA (CİHAN)- Bursa'da şehir içi taşımacılıkta 16 Aralık 2012 tarihinde başlaması kararlaştırılan kış lastiği uygulamasının, 1 Mart´a kadar devam edeceği bildirildi.

Resmi Gazete´de yayımlanan `Araçların Yüklenmesine İlişkin Ölçü ve Usuller ile Tartı ve Boyut Ölçüm Toleransları Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre; yolcu ve eşya taşımalarında kullanılan araçlarda, her yılın 1 Aralık ile 1 Nisan tarihleri arasında kış lastiği kullanılması zorunluluğu getirildi.

Bursa Valiliği'nden yapılan açıklamada, söz konusu genelge kapsamında Bursa'da şehir içi taşımacılıkta kış lastiği uygulamasının, 16 Aralık 2012 tarihinde başlayacağı belirtildi.

Açıklamada, Bursa ili ve bağlı ilçe merkezlerinde şehir içi taşımacılıkta kış lastiği uygulamasının 10 Aralık 2012 tarihli Valilik oluru ile sıcaklık değerlerinin 7 derecenin altında tespit edildiği 16 Aralık -1 Mart tarihleri arasında uygulanması uygun görülmüştür. denildi.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.