Bursagaz yatırımlarını sürdürüyor

18 Ekim 2012 Perşembe 15:20
Bursagaz yatırımlarını sürdürüyor






BURSA (CİHAN)- Mevzuat gereği imarlı bölgelere doğalgaz götürme zorunluluğunu 2009 yılında tamamlayarak, Türkiye'de doğalgaz dağıtım şirketleri arasında bir ilki yerine getiren Bursagaz, yatırımlarına devam ediyor.

Yatırımlarına, 2009 yılından bu yana genişleme bölgeleri, toplu konut alanları ve yeni yapılaşmalarla devam eden Bursagaz, bu yılki yatırım programına 5 köyü dâhil etti. 2012 Bursagaz yatırım programı kapsamında imar planı çalışmaları tamamlanan Osmangazi ilçesine bağlı Ahmetbey köyü, Çağlayanköy ve Aksungur köyü ile Mudanya Hasköy ve Mürselköy'de doğalgaz altyapı çalışmalarına başlandı.

Bursagaz Proje Müdürü Fatih Er, müşteri odaklı yaklaşımları kapsamında Bursagaz yönetimi tarafından alınan kararla bu köyleri çalışma kapsamına aldıklarını ve bir kez daha Bursa halkına doğalgaz hizmeti götürecek olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Çalışmaların kapsamı hakkında bilgi veren Er, Osmangazi Aksungur köyünde 5 bin metre polietilen ana hat ve bin 200 metre servis hattı, Çağlayanköy'de 6 bin 880 metre polietilen hat ile 3 bin 330 metre servis hattı, Ahmetbey köyünde 4 bin 450 metre polietilen ana hat ile bin 300 metre servis hattı ile Mudanya'ya bağlı Hasköy'de 5 bin metre polietilen ana hat ile bin 450 m servis hattı, Mürsel köyünde de 5 bin metre polietilen ana hat ve bin 300 metre servis hattı yapımının tamamlanacağını belirtti.

Çalışmaların, kasım sonunda tamamlanarak 5 köye gaz verileceğini bildiren Er, bu bölgelerde oturan vatandaşların doğalgazdan bir an önce faydalanmak için abonelik işlemlerini tamamlamaları gerektiğini sözlerine ekledi.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.