Bursasporlu Carson ve Barış: Şu anki durum bize yakışmıyor

30 Kasım 2011 Çarşamba 21:49
Bursasporlu Carson ve Barış: Şu anki durum bize yakışmıyor






Bursaspor'un kalecisi Scott Carson ile Barış Örücü, takımın şu anki durumunun kendilerine yakışmadığını söyledi. Carson ve Barış, antrenman öncesi basın toplantısında durum değerlendirmesinde bulundu.
Kaleci Carson, Eskişehirspor maçının kendileri için hem zor hem de önemli olduğunun altını çizerek, "Gerçekten bizim için çok önemli bir karşılaşma haline geldi. İki hafta önce Samsun'u yenince uzun süre seri yakalayacağımızı düşünmüştük ama böyle olmadı ve kaybettik. Bu yüzden bu bizim için daha çok önemli bir hale geldi." şeklinde konuştu.
'Genel gidişatı nasıl görüyorsun' sorusuna Carson, "Aslında puan durumu bizim oynadığımız futbol ve aldığımız puanlarla gerçeği yansıtmıyor. Bazı maçlarda hakem hataları nedeni ile puan kaybettik. Ama bizim artık seri yakalayıp, yukarı tırmanmamız lazım. Daha 20 maç var, daha yukarılara çıkacağımızı düşünüyorum." karşılığını verdi.

ÖNÜMDE İBRAHİM VE SERDAR İLE OYNAMAK DAHA ZOR
'Önünde stoperlerden kimin oynamasını istersin?' sorusuna Carson şu cevabı verdi:
"Açıkçası bunun beni çok fazla etkilediğini söyleyemeyeceğim. Yaklaşık 5 aydır buradayım, burada kimin oynadığı çok önemli değil. Bütün takım arkadaşlarımızı tanıyorum. Ancak benim için İbrahim ve Serdar ile oynamak daha zor oluyor. Çünkü onlar İngilizce bilmiyor. Futbolun ortak dilini kullanıyoruz. Bence ilerleyen maçlarda çok daha iyi uyum sağlarız diye düşünüyorum. Biz dil konunda sadece bir gol yedik. Beşiktaş maçında dil problemi yüzünden yedik. Bu durumu dil problemine bağlamak kötü bir özür olur."
Carson, kendi performansını değerlendirirken de "Açıkçası genel olarak Bursa'da çok mutluyum. Performansımın çok iyi olduğunu düşünüyorum. Sadece Beşiktaş maçında bir hatalı gol yedim. Yan toplada da geldiğimden beri büyük aşama kaydettim. Bana güven aşılandı bende de ilerleme oldu. Geride kalan son 3 maçta gol yemedim. Karabük maçında da hatalı goller yemedim." şeklinde konuştu.

TÜRKİYE'DE KUTLAMALAR DAHA GÜZEL
İngiltere ile Türkiye arasında ki galibiyet ve mağlubiyetlerle alakalı değerlendirmesi istenen kaleci Carson, sözlerini şöyle tamamladı:
"İngiltere'deki maçları kazanınca sadece kazanıyorsunuz. Ama burada kazanınca sahada taraftarlarla kutlama yapıyoruz. Bu benim için daha iyi. Ama kaybettiğiniz zaman herkeste hayal kırıklığı oluyor."

BARIŞ: FORMA BEKLİYORUM
Barış da Eskişehirspor maçının zor geçeceğine dikkat çekerek, "Eskişehirspor maçı bizim için hem çok zor, hem de önemli. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Ayrıca bende Eskişehirspor maçında forma bekliyorum. Eğer hocam bana forma verirse elimden geleni yapıp başarılı olacağımı düşünüyorum." dedi.
Bursaspor'un ligdeki puan durumunun sorulması üzerine ise Barış, "Tabi ki ligde aldığımız 16 puan hiçbir şekilde bize yakışmıyor. Genel anlamda iyi takım ortamı var iyi çalışıyoruz ama son haftalarda yediğimiz gereksiz goller yüzünden puan kayıpları yaşadık. İnşallah gelecek haftalarda alacağımız puanlara bunu telafi ederiz." diye cevap verdi.
CİHAN

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.