Bursasporlu futbolcular Eskişehirspor'u yeneceklerini düşünüyor

12 Aralık 2012 Çarşamba 16:05
Bursasporlu futbolcular Eskişehirspor'u yeneceklerini düşünüyor






BURSA (CİHAN)- Bursaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Musa Çağıran ile sol kanat oyuncusu Ferhat Kiraz, ligde 16. haftada Cuma günü karşılaşacakları Eskişehirspor maçını kazanacaklarını söyledi.

Oynadıkları futbolun ligde 2-3 içinde olduğunu dile getiren Ferhat Kiraz, ilerleyen haftalarda daha iyi olacaklarını dile getirdi. Kendisiyle aynı mevkide oynayan N'Diaye ve Bellusci'den övgüyle söz eden Musa ise, İkisini de Allah nazardan saklasın çok güzel bir temposu var, uyum içinde oynuyorlar. Allah sakatlık vermesin. dedi.

Ferhat Kiraz, takım arkadaşı Musa Çağıran ile birlikte Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Yetenekli futbolcu, Son zamanlarda oldukça yoğun dönemlerden geçiyoruz. Son maçlardaki güzel oyunumuzu skora yansıttık. Kupada gruplara kalmak önemliydi. Yarın Eskişehir'e gidiyoruz. Ligin iyi takımlarından biri. Artık ilk yarıda son iki hafta, bizim açımızdan çok önemli bir maç. Zor geçeceğini biliyoruz ama kalitemizi sahaya yansıtarak galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz. dedi.

DAHA KAT EDECEK ÇOK YOLUM VAR

Kendi performansını da değerlendiren Ferhat, Kendime olan inancım aynı şekilde devam ediyor. Burada çok kısa sürede kendimi göstermeye çalıştım ama bundan pek başarılı olduğumu söyleyemeyeceğim. diyerek, şöyle devam etti:

Aslında Twente maçı bizi psikolojik olarak derinden etkiledi. Bunun biraz dezavantajı oldu. Daha sonraki haftalarda asıl Ferhat'ı sergileyemedim. Önemli olan çalışmaya devam etmek. Son zamanlarda bu performans anlamında biraz sahaya yansıdı. Forma şansı da bulmaya başladım. Ama henüz bir şeyi başarmadım. Daha başaracak, kat edecek yol var. Kimse kısa sürede yıldız olamaz, bende değilim. Hedefim takıma katkı sağlamak. Elimden geleni yapıyorum. Bursaspor'da Batalla gibi Ömer Erdoğan ve Belluschi gibi oyuncularla bir daha oynama şansı bulamayabilir.

OYUN KALİTEMİZ LİGDE 2 - 3 İÇİNDE

Bursaspor'un sezon başından bu yana yaşadığı sıkıntıların sorulması üzerine ise Ferhat, şu değerlendirmeyi yaptı:

Bursaspor çok farklı bir konumda. Aslında sezon başından beri bazı maçlar hariç iyi oynadık. Sadece puan anlamında kötü sonuçlar aldık. Bu maçlardan galip ayrılsaydık şuan çok iyi bir yerde odu. Oynadığımız futbol ligde 2-3 içinde vardır diye düşünüyorum. Güzel skorlar devam ederse, zaten Bursaspor kimliğini oyuna yansıttığımız zaman daha iyi bir Bursaspor izlettirebiliriz.

MUSA: İNŞALLAH ÜÇ PUANLA AYRILIRIZ

Başarılı orta saha oyuncusu Musa Çağıran ise Eskişehirspor'un güçlü bir takım olduğunu, zor bir deplasmanın kendilerini beklediğini ifade ederek şunları dile getirdi:

Kupada gruplara kaldığımız için çok mutluyuz. Zor bir maç olduğu halde kazanmasını bildik. Eskişehir deplasmanı zor olacak. Ligdeki takımlara baktığımızda en zor deplasmanlardan biri. Çünkü çok iyi bir takım. Geçen sene de çok zor maçlar oynadık orada. Bizim kalitemiz de ortada. Son iki maçtır iyi oyunumuzu ortaya koyarsak maçı kazanırız. İnşallah Eskişehir'den de üç puanla ayrılırız.

N'DİAYE VE BELLUSCHİ ÇOK İYİ ANLAŞIYOR

Musa, kendi performansı konusunda ise Şuandaki halinden çok memnun değilim. Sezon başı iyi bir form yakalamıştım. Sürekli oynuyordum. Ligde de devam etti bir süre. Daha sonra bir düşüş yaşadım. diyerek, sözlerini şöyle tamamladı:

Bunun nedeninin ne olduğunu bilmiyorum. Ne ben ne taraftarımız performansımdan memnun değil. Bunun farkındayım. Elinden geleni yapıyorum. İnşallah sezon başı yakaladığım tempoyu tekrar yakalarım. N'Diaye ve Belluschi benim mevkiimde oyuyor. İkisi de çok kaliteli oyuncular. Güzel bir rekabet var. İkisini de Allah nazardan saklasın çok güzel bir temposu var, uyum içinde oynuyorlar. Allah sakatlık vermesin. Ben şans bulacağım zamanı bekliyorum.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.