Çakar: Ülkücüleri tek çatıda toplayacağım

18 Ekim 2012 Perşembe 15:41
Çakar: Ülkücüleri tek çatıda toplayacağım






BOLU (CİHAN)- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı Avukat Ahmet Çakar, seçilmesi halinde ülkücüleri tek bir çatı altında toplamayı hedeflediğini söyledi. Çakar, MHP'nin, Büyük Birlik Partisi (BBP) ile de bütünleşmesini sağlamaya çalışacağını dile getirdi.

Partisinin 4 Kasım'da yapılacak kongresinde Genel Başkan adayı olan MHP Bolu İl Teşkilatı'nı ziyaret etti.
İl Başkanı Mustafa Ramazan ve il ve ilçe yöneticileriyle buluşan Çakar, şu ana kadar 40 ili ziyaret ettiğini belirtti. Çakar, ziyaretleri genel başkan olmak için değil, partisini iktidar taşımak için yaptığını dile getirdi.

Türkiye'nin bölünmesi ile ilgili fikir adamı ve yazar kılığındaki ajanların alıştırma yaptığını öne süren Çakar, Osmanlı'nın yumuşak karnı olan Mısır'ın ele geçirilmesinden sonra Osmanlı İmparatorluğu'nun parçalandığını anlattı. Güneydoğunun da Türkiye'nin yumuşak karnı olduğunu savunan Çakar, Kürtler bizim öz be öz kardeşlerimizdir. Türkler ile Kürtleri ayırmaya kimsenin gücü yetmezdir. Türkler ve Kürtler kardeştir. ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den de oy istediğini belirten Çakar, kendisinin daha önce Bahçeli'ye oy verdiğini şimdi de sıranın Bahçeli'de olduğunu dile getirdi.

Genel Başkan olursanız BBP ile bütünleşmeyi düşünüyor musunuz? sorusuna Çakar, şu cevabı verdi: Cenabı hak bize başkanlık nasip eder, ülkücü delegeler de teveccüh gösterirse; Türkiye'deki bütün milliyetçileri tek bir çatı altında toplayıp bütünleştireceğiz. Sözde değil bu gerçek manada olacak. Herkes inşallah üç hilalli bayrağımızın altında toplanacak. BBP'de bulunan ve diğer yerlerde bulunan bütün ülkücüler bir zamanlar üç hilalli bayrağımızın altında doya doya mücadelesini veriyorlardı. Onlar da büyük bir özlemle bekliyorlar. İnşallah bu kongremizde ciddi, akli mantıki ve vicdani bir değişim gerçekleşirse, onların ve bizim özlemlerimize son vereceğiz. Vuslatı, buluşmayı gerçekleştireceğiz. Büyük Birlik Partisi'ndeki arkadaşlarla ayrılıp gittikleri günden beri görüşüyoruz. İnşallah bu buluşmayı gerçekleştireceğiz. Onlarla çok sık görüşen biriyim. Rahmetli değerli dava arkadaşımız Muhsin Yazıcıoğlu Ülkü Ocakları Genel Başkanı idi. Samimiyetimiz ve muhabbetimiz hiç bitmedi. Ayrılması doğru değildi. Ayrı bir parti kurması doğru değildi. İnşallah Büyük Birlik Partisi'nde bulunan kardeşlerimizle yakın gelecekte buluşmayı ümit ediyorum.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.