Çakmak Mahallesi Muhtar Adayı Zerrin Özgüner kadınlara seslendi

Yerel seçimlere 12 gün kala kadınlara ve gençlere seslenen Ümraniye Çakmak Mahallesi Muhtar Adayı Zerrin Özgüner önemli mesajlar verdi..

19 Mart 2019 Salı 00:47
Çakmak Mahallesi Muhtar Adayı Zerrin Özgüner kadınlara seslendi






Çakmak Mahallesi Muhtar Adayı Zerrin Özgüner kadınlara seslendi



Türkiye yerel seçimlere hazırlanırken, muhtar adayları, yeni projelerini açıklıyor. Bu yıl daha çok kadın muhtar adayının seçim listerinde yer alması, yarışı daha renkli hale getirirken, muhtar adayları kamu yatırımlarından mahallelerine daha çok pay almak için kolları sıvaması dikkat çekiyor. Ümraniye Çakmak Mahallesi Muhtar Adayı Zerrin Özgüner, seçimlere 12 gün kala kalan vatandaşlarla buluştu. 

ÇAKMAK'I ÜMRANİYE'NİN EN HUZURLU MAHALLESİ OLACAK 

Çakmak Mahallesi Muhtar adayı Zerrin Özgüner, azalarıyla birlikte sokak sokak seçim çalışmalarına devam ederken, vatandaşlara önemli mesajlar verdi. Özgüner yaptığı açıklamada vatandaşlara seslenerek "Çocuklarımızın geleceği, daha sağlıklı günler için el verin" çağrısında bulundu. iyigunler.net'e açıklama yapan Özgüner şunları söyledi:


Çakmak Mahallesi, sağlıklı ve huzurlu insanların yaşadığı merkez olacak... Buna inanıyorum.. 

Çocuklarımızın okula huzurla gidip gelmesini sağlayacağım. Belediye ve kaymaklıkla iş birliği yaparak, mahallemizin dışında ve mahalle sınırları içinde okuyan çocuklarımız için mutlaka servis gelmesi için uğraşacağım. 

Uzak mahallelerde lise ve ortaokul eğitimi gören gençlerimizin servis güzergahlarını daha kısa hale getirmek için çaba harcadım. Bunlardan önümüzdeki dönemde sonuç alacağız. 
Mahallemizdeki anaokulu sınıfılarının artması gerekiyor. Anneler Babalar bu konuda desteğinizi esirgemeyin. Çocuklarımızın eğitimi mutlu bir gelecek için çok önemli. 

Mahallemizdeki oyun parklarının sayısı artmalı. Yeni oyun parkı alanlarının belirlenmesi için belediye ve kaymakamlıkla çalışacağım. Ben sizler adına kamu kurumlarının kapısını aşındırırken desteğinize ihtiyacım var. 

Bağımlılıkla mücadalede çok sayıda kurumla iletişim kurdum. Görüy ve destek istediğim nesmi kurumlar, Sivil Toplum Kuruluşları'nın desteğiyle gençlerimiz için yeni bir başlangıç yapacağız. Çocuklarımızı bağımlılık illetinin kucağına asla teslim etmeyeceğiz. Anneler bu konuda en çok size güveniyorum.

Pazar yerinin temizliği ve düzeni için yerel yöneticilerle daha sık işbirliği yapacağım. Bu konuda vatandaşların ne düşündüğü çok önemli. 

Mahallemizde yöresel etkinlikler düzenlenmesi için çalışma başlatacağım, çocuklarımızın, gençlerimizin kökleriyle daha sık bağlar kurmasını, geleneklerini öğrenmesine özen göstereceğim. 


Kadınlara ve yaşlılara önem vereceğimizi her fırsatta tekrarlıyorum. Çünkü mahallemizin çilesini gün boyu onlar çekiyor. Mahallemizi kadınlarımızla, yaşlılarımızın tecrübesi gençlerimizin umut dolu projeleriyle birlikte yöneteceğiz. 

Hep birlikte çay içebileceğimiz yerlerimiz olacak. Kadınların, gençlerin ücretsiz çay içebildiği, arkadaşlarıyla temiz bir ortamda sohbet edebildiği güvenilir mahalle mekanları projemi hayata geçirmek için yetkililerden destek alacağım... Bunun için gönüllü STK'lardan olumlu sözler aldım..

Son Güncelleme: 19.03.2019 00:59
Anahtar Kelimeler:
ÜmraniyeÇakmak Mahallesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.