Call of Duty Android'lerde oynanabilecek

18 Ağustos 2012 Cumartesi 16:06
Call of Duty Android'lerde oynanabilecek









Tablet bilgisayarlar geliştikçe kendilerine daha büyük pazar payı oluşturuyorlar. Pek tabii onlara olan talep arttıkça, yapımcı ve üretici firmalar da boş durmuyorlar.


Bu ince cihazlar için hemen her gün yeni bir uygulama piyasaya çıkıyor. Bu seferki uygulamaysa aslında fazlasıyla tanınmış bir oyunun modu; Call of Duty: Black Ops Zombies... Bilgisayar dünyasında fırtına gibi esen oyun, günümüze kadar milyonlarca kopya satmış bir yapım. Şimdiyse bu oyunun zombi modunu tabletlerimizde oynamak mümkün.


"Call of Duty: Black Ops Zombies for Android" olarak adlandırılan yapımı, artık tüm Android akıllı telefonlarda ve de tabletlerde oynamak mümkün. An itibariyse Kino Der Toten, Ascension ve Call of the Dead: Director's Cut haritalarının oynanabildiği yapım, Dead-Ops Arcade ve tek kişilik oyun modunu da kullanıcıların beğenisine sunuyor. Pek tabii bolca silah ve yeni bölge satın alabildiğimiz oyun aynı zamanda tek ya da multiplayer şeklinde çoklu oyuncu modunu destekliyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.