'Cambridge Young Learners' sınavı İkbal Koleji'nde yapılacak

14 Aralık 2012 Cuma 15:33
'Cambridge Young Learners' sınavı İkbal Koleji'nde yapılacak






ADIYAMAN (CİHAN)- Adıyaman Özel İkbal Koleji, Cambridge Üniversitesi'nin anadili İngilizce olmayan ülkelerde gerçekleştirdiği çocuklar için İngilizce Yeterlilik Sınavı 'Young Learners Sınavı bu yıl dördüncü kez katılacak.

Young Learners Sınavı, öğrencilerin İngilizce konuşma, okuma, dinleme ve yazma becerilerini ölçüyor. Sınav sonunda öğrencilere Cambridge sertifikası verilecek ve bu sertifikadan öğrencinin bu ana becerilerle ilgili yeterliliği anlaşılabiliyor. Bu sınavın en önemli özelliği, özellikle konuşma sınavının İngiliz öğretmenlerce gerçekleştirilmesi. Sınav geçerlilik ve güvenilirlik açısından dünyada saygın bir yere sahip.

Özel İkbal Koleji Müdürü Erhan Karabekmez konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi; Young Learners sınavının bu yıl Adıyaman Özel İkbal Koleji'nde yapılacak olması da bu yılın ilklerinden. Öğrencilerimizin Gaziantep'e gitmek zorunda kalmayacak. Young Learners sınavı, bu yıl 19 Ocak Cumartesi günü okulumuza gelecek Cambridge Üniversitesi ekibince gerçekleştirilecek.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.