Can Dündar'ın rezil eden Obama haberi

Son günlerde sırf AK Parti muhalefeti için akıl almaz gaflara imza atan Can Dündar, G-20 zirvesi öncesi kaleme aldığı yazılar ile adeta rezil oldu.

16 Kasım 2015 Pazartesi 12:30
Can Dündar'ın rezil eden Obama haberi






Can Dündar'ın rezil eden Obama haberi

Son günlerde sırf AK Parti muhalefeti için akıl almaz gaflara imza atan Can Dündar, G-20 zirvesi öncesi kaleme aldığı yazılar ile adeta rezil oldu. Can Dündar son olarak  "Türkiye'de güvenlik yok, Obama ABD gemisinde kalacak" iddiası zirve boyunca fos çıktı. Türkiye dün başlayan ve dünya ekonomisinin yüzde 75'ini yöneten G-20'ye ev sahipliği yapıyor.

LİDERLER OTEL ODALARINDA KALIYOR

Antalya'da dünya liderleri ağırlanıyor, toplantılar, konaklamalar ve çeşitli aktivitelerle zirvenin ikinci yani son günü geçiyor. Türkiye'nin ev sahipliği yaptığı zirvede misafir devlet başkanlarının kaldığı otellerden yedikleri yemeğe kadar hemen her şeyleri merak konusu oldu. Obama'nın kaldığı otelin lobisinde çevresindekilerle sohbet ederken fotoğrafları yayınlandı.

"OBAMA SAVAŞ GEMİSİNDE KALACAK" HABERİ YAPMIŞLARDI

Obama'nın aylardır saklanan kalacağı kral dairesinin fotoğafları dün yayınlanmıştı. ABD Başkanı'nın kaldığı otelin fotoğrafları düşer düşmez akla birkaç gün önce Cumhuriyet'in yaptığı haber geldi. Cumhuriyet gazetesi, Türkiye'yi her fırsatta dünyaya "Güvenli ülke değil" şeklinde yansıtırken bu kez haber ellerinde patladı. Cumhuriyet yaptığı haberde Obama'nın savaş gemisinde kalacağını, Türkiye'de terör tehlikesi olduğundan dolayı güvenliğin sınırlı olacağını düşündüğünü yazmıştı.
Son Güncelleme: 16.11.2015 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.