Cem Yılmaz seyirci kabalığını affetmedi

Gösterilerinde binlerce kişiyi kahkahaya doyuran ünlü komedi ustası Cem Yılmaz'ın son gösterisinde sahneyi terk etti iddiasına yanıt verdi

09 Mayıs 2024 Perşembe 16:12
Cem Yılmaz seyirci kabalığını affetmedi






Cem Yılmaz seyirci kabalığını affetmedi


Sosyal medyanın dilinden düşmeyen komedyen Cem Yılmaz'ın sahneyi terk etmesi olay oldu. Komedyenin neye sinirlendiği ise gösteriye tanık olan bir izleyicinin mesajıyla ortaya çıktı. Usta komedyen iddialara tepki gösterdi.

Cem Yılmaz, "Gösterisinde taşkınlık yapan seyirciye sinirlenip sahneyi terk etti" iddialarına tepki gösterdi. 

Önce sosyal medyada, ardından da haber sitelerinde yayılan video ve haberlerin ardından Cem Yılmaz'dan açıklama geldi.

"DÜN MÜ BAŞLADIK BU İŞE?"

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan ünlü komedyen geçen haftaki bir gösterisinde yaşandığını belirttiği olaya açıklık getirip "Çocuk gibi haberler yapmışsınız, dün mü başladık bu işe?" dedi.

Ünlü komedyen şu ifadeleri kullandı:

"Bugün hiç takip edemedim gecen hafta olan bi hadise haber yapılmış.Yazılan doğru değil 2000 kişinin konforu için,seyircim,sahneye uzak bi bölgede 2 kişinin taşkınlık yaptığını ve sahneyi duyamadıklarını söyledi ben de konfor sağlandıktan sonra devam ettim…Cocuk gibi haberler yapmışsınız ..Seyirci şöyle dedi o da sahneden indi ne yahu ? Dün mü başladık bu işe ? Gösteriye gelen gelmeyen yorum yapıyor ikrah geldi ha ! :))) Allahtan oyunlar bitiyor biraz kafa dinlersiniz hazirandan sonra."

"BOŞA KÜREK BOŞA TER..."

Yılmaz, ikinci paylaşımına ise şu notu düştü:

"Bi iyi niyetli şey yazmış; abi karalama kampanyası yapıyorlar ! Demiş… Canım abim yer yok bilet yok şubatta bitti satıldı :)) Neyin karalaması.. bu bir… İki gösteri çok komik… Ne diyelim artık boşa kürek,boşa ter :) İyi geceler olsun ben uzandım."
 

Komedyen Cem Yılmaz bir süredir Hasan Can Kaya ve eski kız arkadaşı Serenay Sarıkaya ile yaptığı göndermeler ile gündeme geliyordu. Bu sefer de Yılmaz sahneyi terk etmesi ile dikkatleri üzerine çekti.

Sahnesine "Hoşgeldiniz CHP'liler" diye başlayan Yılmaz'a izleyicilerden tepki geldiği ve Yılmaz'ın bu nedenle sahneden ayrıldığı öne sürüldü.

GÖSTERİYİ İZLEYEN YURTTAŞ OLAYI ANLATTI

Ancak gerçeğin öyle olmadığı ve salonda iki kişinin taşkınlık çıkardığı ve Cem Yılmaz'ın buna tepki gösterdiği iddia edildi.

Gerçek Gündem'in haberine göre, salondaki bir seyirci olayı sosyal medyada şu ifadelerle anlattı.

"Kadın ve adam taşkınlık yaptı. Kadın Cem Yılmaz'a sesini duyurmak için devamlı bağırıp çağırdı. Etraftakiler de rahatsız oldu. Cem bu iş şova döndü diye olay bitene kadar kulise geçti sonra da geri geldi.

Kadın yüksek sesle devamlı 'evet ben de, aynen ben' gibi bağırarak konuşuyordu."

Cem Yılmaz'ın taşkınlık yapan izleyicilerin salondan çıkarıldıktan sonra sahneye döndüğü öğrenildi.

Son Güncelleme: 10.05.2024 17:57
Anahtar Kelimeler:
Cem Yılmaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.