CEV Kupasında rakipler belli oldu

13 Aralık 2012 Perşembe 14:09
CEV Kupasında rakipler belli oldu






ANKARA (CİHAN)- Voleybol Erkekler CEV Kupası çeyrek finalinde Maliye Milli Piyango Çek Cumhuriyeti´nin Jihostroj Ceske Budejovice takımı ile eşleşti. Halkbank ise Belçika ekibi Knack Roeselare ile yarı finale kalma mücadelesi yapacak. Halkbank ilk maçı Ankara´da, Maliye Milli Piyango deplasmanda oynayacak.

Bayanlar CEV Kupası'nda Fenerbahçe ise Polonya´dan Tauron MKS Dabrowa Gornicza ile eşleşti. Fenerbahçe ilk maçını İstanbul´da oynayacak. CEV Kupası'nda ilk maçlar 15-17 Ocak 2013, ikinci maçlar 22-24 Ocak tarihlerinde yapılacak.

CHALLENGE KUPASINDAKİ RAKİPLER

Challenge Kupası'nda Türkiye'yi temsil eden Galatasaray ve İlbank´ın rakipleri de belli oldu.

Erkekler Challenge Kupasında Galatasaray, 1/8 finalinde İsviçre´nin EN Gas&Oil Lugano takımı ile mücadele edecek. Galatasaray ilk maçı İsviçre´de 15-17 Ocak 2013 tarihlerinin birinde yapacak. Rövanş, 22-24 Ocak tarihleri arasında İstanbul´da olacak.

Bayanlar Challenge Kupasında Türkiye'yi temsil eden İlbank, 1/8 finalinde İtalya´nın Universal Modena takımı ile eşleşti. Başkent ekibi ilk maçı 15-17 Ocak 2013 tarihleri arasında Ankara´da oynayacak. Rövanş maçı İtalya´da 22-24 Ocak tarihleri arasında yapılacak.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.