Cevahir'deki banka soyguncusu bilgisayar mühendisi çıktı

Cevahir Alışveriş Merkezi'nde bir banka şubesinin soyulmasına adı karışan genç polise babasıyla birlimte bu sabah teslim oldu

13 Temmuz 2014 Pazar 09:58
Cevahir'deki banka soyguncusu bilgisayar mühendisi çıktı






Cevahir'deki banka soyguncusu bilgisayar mühendisi çıktı

İstanbul'un en ünlü alışveriş merkezlerinden biri olan Cevahir'deki banka soygunu olayı aydınlatıldı. Polis, Konya nüfusuna kayıtlı soyguncuyu ikna etmesi için babasına ulaşmayı başardı. Bilgisayar Mühendisliği son sınıf öğrencisi bu sabah babasıyla birlikte polise teslim oldu. Bu arada banka soygununda önemli bir detay daha. Soyguncu genç. kendi hesabındaki parayı çekmek isterken görevli memurların çıkardığı zorluk yüzünden zor anlar yaşamış. Hesabındaki parayı çekemeyen gencin hem bankadan hem de çalışanlardan intikam almak için bu yola başvurduğu iddia ediliyor. Banka şubesinde görevli personelin gence hesabında bulunan parayı imza farklılığını bahane ederek vermediği iddia ediliyor.

Mecidiyeköy'de bir alışveriş merkenindeki bir banka şubesini soyan M.A Şen, babası tarafından ikna edilerek teslim oldu.

Dün öğle saatlerinde  Mecidiyeköy'de bir alışveriş merkezindeki bir banka şubesini soyan 23 yaşındaki M.A.Şen, polis ekiplerinin çalışması sonucu babası tarafından ikna edilerek, çaldığı 27 bin lira ile sabah saatlerinde teslim oldu. Bir üniversitenin 4'üncü sınıf öğrencisi M.A.Şen'in daha önceden sabıkasının bulunmadığı, soygunda kullandığı silahın ise oyuncak olduğu ortaya çıktı.

Mecidiyeköy'de dün öğle saatlerinde bir alışveriş merkezi'ndeki  bir bankaya gelen  23 yaşındaki M.A. Şen, kendi hesabında bulunan 6 bin 500 lirayı çekmek istemiş fakat bankanın kayıtlarında bulunan imza ile kendi imzasının tutmadığı gerekçesiyle banka görevlisiyle tartışmıştı. Bir devlet üniversitesinde bilgisayar mühendisliği bölümü 4 sınıf öğrencisi olan M.A. Şen, bir süre sonra yeniden bankaya gelerek elindeki silahla gişe görevlisini tehdit etmiş, 27 bin lirayı alarak kayıplara karışmıştı.

BABASI TARAFINDAN İKNA EDİLEREK TESLİM OLDU
Olayın ardından inceleme yapan  Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayış Büro Amirliği ekipleri, Şen'in bankada bulunan hesap bilgilerinden Konya'da bulunan babasına ulaştı. Polis ekipleri telefonla konuştukları babadan oğlunu teslim olması için ikna etmesini istedi. Telefonla oğluna ulaşan ve ikna eden  baba,  otobüsle Konya'dan İstanbul'a geldi. Baba,  M.A. Şen'i bulunduğu yerden aldı ve bankadan çalınan 27 bin lira ile birlikte Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim etti.  
M.A. Şen'in daha önceden sabıkasının bulunmadığı, soygunda kullandığı silahın ise oyuncak silah olduğu belirtildi. M.A.Şen, Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Buro Amirliğindeki işlemlerinin ardından Gayrettepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. öğle saatlerinde ise mahkemeye sevk edileceği öğrenildi.

BİLGİSAYAR MÜHENDİSİLİĞİ BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Mecidiyeköy'de dün öğle saatlerinde Cevahir'deki bir bankaya gelen  23 yaşındaki M.A. Şen, kendi hesabında bulunan 6 bin 500 lirayı çekmek istemiş fakat bankanın kayıtlarında bulunan imza ile kendi imzasının tutmadığı gerekçesiyle banka görevlisiyle tartışmıştı. Bir devlet üniversitesinde bilgisayar mühendisliği bölümü 4 sınıf öğrencisi olan M.A. Şen, bir süre sonra yeniden bankaya gelerek elindeki silahla gişe görevlisini tehdit etmiş, 27 bin lirayı alarak kayıplara karışmıştı.

SİLAH DA OYUNCAK ÇIKTI

 M.A. Şen'in daha önceden sabıkasının bulunmadığı, soygunda kullandığı silahın ise oyuncak silah olduğu belirtildi. M.A.Şen, Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Buro Amirliğindeki işlemlerinin ardından gayrettepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. öğle saatlerinde ise mahkemeye sevk edileceği öğrenildi.

İMZALAR TUTMAYINCA

Olay dün Sabah saatlerinde Mecidiyeköydeki bir AVM'nin içinde bulunan banka şubesinde gerçekleşti. Banka müşterisi para çekmek için saat AVM içindeki banka şubesine geldi. İşlemler sırasında banka çalışanları müşterinin imzası tutmadığı gerekçesiyle ödeme yapmadı. Bunun üzerine bankadan ayrılan kişi saat 12:30 sıralarında bankaya tekrar geldi.

'PARAMI NEDEN VERMİYORSUNUZ' DEYİP SİLAH ÇEKTİ

 Banka çalışanlarına "Paramı neden vermiyorsunuz?" diye bağıran kişi üstünde taşıdığı tabancayı çekerek özel güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Silahını veznedeki kadın personele doğrultan soyguncu paraları torbaya doldurmasını istedi. Veznedeki kadın çalışan korku içinde para doldurduğu torbayı silahlı saldırgana verdi. İçinde yaklaşık 27 bin TL'nin olduğu torbayı alan silahlı saldırgan hızla AVM'nin arka kapısından kaçarak izini kaybettirdi.

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.