CHP'li Acar: TRT Radyo 3'ün yayın alanı daraltıldı

20 Aralık 2011 Salı 13:44
CHP'li Acar: TRT Radyo 3'ün yayın alanı daraltıldı









CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, TRT Radyo 3'ün yayın alanının daraltıldığını iddia etti. Radyonun büyükşehir ve sahil kesimlerinde yayın yaptığını ifade eden Acar, radyonun yayın alanının daraltılmasının TRT'nin kamu yayıncılığı ilkesiyle bağdaşmadığını bildirdi.

Gürkut Acar, Meclis'te klasik müzik yayını yapan TRT Radyo 3 ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Acar, radyonun yayın alanının daraltıldığın öne sürerek, şimdilerde sadece büyükşehirler ve sahil kesimlerde radyonun yayın yaptığını belirtti. Acar, TRT'nin yayın politikasının kamu yayıncılığı ilkesinden giderek uzaklaştığını öne sürdü. Klasik müziğin tanınmasını ve beğenilmesini sağlayan Radyo 3'ün ulaştığı bölgelerin daraltılmasını TBMM gündemine taşıdığını hatırlatan Acar, bu konudaki mücadelesini sürdüreceğini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.