CHP'li Tanal Önünde Karpuz Kesti

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ve Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ün dün vatandaşın ulaşım hakkının engellemesi üzerine oto

08 Temmuz 2014 Salı 09:19
CHP'li Tanal Önünde Karpuz Kesti






CHP'li Tanal Önünde Karpuz Kesti

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ve Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ün dün vatandaşın ulaşım hakkının engellemesi üzerine otobüse bindiler ve Tuzluçayır yerine karakola götürüldüler.
Olayı protesto eden yolcular ile birlikte milletvekillerini karakola bırakan otobüs gece Mamak İlçe Karakolunda hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu. Otobüs söförünün güzergahından gitmemesi nedeni ile yolcular ve vekiller şikayetçi olarak ulaşım hakkının engellendiklerini savundu. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal karakol önünde yeryüzü sofrası kurarak yolcularla birlikte karpuz  keserwek peynir ekmek yediler.
CHP Mamak İlçe yöneticilerinden Ali Haydar Hakverdi, Işık Aygün , Halk evleri ve yolcuların bulunduğu karakol önünde açıklama yapan CHP İstanbul Milletvekili Tanal şikayetçi olduklarını kaydetti.

 

Otobüs karakola yolcu taşır mı ?

Vatandaşın seyahat hakkı emniyet tarafından engellendi diyen Tanal ; "Benim güzergahım neresi ise beni oraya götür. Beni güzargahımda götür paranı alk beni güzargahımdan götürmeyen otobüse neden para ödeyeyim.  Bu seçimler de bu mahalalle Melih Gökçek’e oy vermediği için kamu düzeni ile vatandaşı cezalandırmaya çalışıyor. Vatandaşta bunun üzerine medeni ve uygarlık içerisin de otobüslerin içinde Tuzluçayır tabelası var, beni güzargahımda götür diyor"şeklinde konuştu.
 

“Gökçek Halkı Cezalandırıyor”
Bu grup kadar barışçıl, bu grup kadar silahsız bu grup kadar barışı arayan grup bulamazsınız diyerek konuşmasını sürdüren Tanal ; " Peynir ekmek karpuzla paylaşarak herkes cebinde ki bir iki lira vererek ekmeğini bölüşüyor. Aslında Melih Gökçek oy alamadığı insanları cezalandırıyor. Otobüslerde Tuzluçayır tabelası olmasına karşın karakola otoıbüsü çekenler’den bizde şikayetçiyiz takipkisi olacağız” dedi. Haber: Beril Çuhadaroğlu


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.