CHP'li vekilden askere fırça

13 Aralık 2012 Perşembe 15:47
CHP'li vekilden askere fırça






İSTANBUL (CİHAN)- CHP Milletvekili Engin Özkoç, duruşma salonuna kartsız giren izleyiciyi uyaran askere tepki gösterdi. Astsubayın Kartsız alınmamasını savcı istiyor. demesi üzerine Özkoç, Git onu bana getir. ifadelerini kullandı.

Ergenekon davasında duruşma aradayken kartı bulunmadan salona giren bir kadını görevli asker dışarı çıkması konusunda uyardı. Astsubayın ısrar etmesi üzerine olaya müdahale eden CHP Milletvekili Özkoç, askere tepki gösterdi. Söz konusu kadının CHP kadın kollarında görevli olduğunu belirten Özkoç'a asker, kartı olmadığı için içerde kalamayacağını söyledi. Vekilin tepkisine devam etmesi üzerine asker, Savcılar böyle istiyor. dedi. Özkoç ise, Git onu bana getir. ifadesini kullandı.

Astsubayın izleyicinin çıkmasını tekrarlaması üzerine Özkoç, Sen ona askerin gibi konuşamazsın. Ben istediğim gibi konuşurum. dedi. Astsubay da, Bana bağırmanıza gerek yok, sadece çıkmasını istiyoruz. diye konuştu.

Sinirlenen ve tepkisine devam eden Özkoç, Her türlü şeyi konuşabileceğini sanıyor. Bakma bana öyle. Hakimi olmuşlar her tarafın. ifadelerini kullandı.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.