Çiftlikten sofraya 1 günde sebze-meyve servisi

18 Ekim 2012 Perşembe 13:19
Çiftlikten sofraya 1 günde sebze-meyve servisi






AYDIN (CİHAN)- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın gıda sektöründe faaliyet gösteren firmalarla ilgili son zamanlarda yaptığı açıklamalar tüketicileri doğal gıda arayışına yöneltti. Çiftliklerde kimyasal ilaç ve hormon kullanılmadan özenle yetiştirilen doğal ürünler tüketicilerden büyük ilgi görüyor. Hormonsuz ve doğal gıdaları tercih eden birçok tüketici, ihtiyaçlarını Türkiye'nin değişik illerindeki çiftliklerden sağlıyor.

Aydın'ın Kuşadası ilçesine bağlı Kirazlı köyündeki Gürcan Hanımların Çiftliği de özenle üretilen gıdaları kargo yoluyla 1 günde tüketicilere ulaştırıyor. Çiftliğin kurucusu Nurgil Gürcan, geleneksel yöntemlerle mevsiminde ürettikleri sebze ve meyveleri müşterilerine kargo ile ulaştırdıklarını ve doğal ürünlere olan ilginin her geçen arttığını söyledi.

Yıllardır başka şehirlerdeki tanıdıklarına yörenin doğal ürünlerinden gönderdiğini kaydeden Gürcan, şimdilerde ise ağırlıklı olarak sebze, meyve, salata malzemeleri, yumurta, zeytin ve zeytinyağı, kurutulmuş sebze ve meyve, yöresel tarhana, pekmez, gönderdiğini dile getirdi.

Özellikle küçük çocuğu olan kadınların ve sağlıklı ve doğal beslenmenin önemini kavrayan kişilerin doğal ürünlere ilgi gösterdiğini ifade eden Gürcan, ünlü sanatçılardan bankacılara, öğretim görevlilerinden doktorlara, ziraat mühendislerinden siyasilere ve çocukluğundaki tadı arayan üst düzey emeklilere kadar birçok bilinçli kesimin müşterisi olduğunu aktardı.

Gıda konusunda güvenilir kaynaklar bulmakta zorlanan insanların kendilerine doğal ürün temin etmek için başvurduğunu belirten Gürcan, her geçen gün talebin arttığına işaret etti.

BLOGGERLAR DOĞAL ÜRÜNLERİMİZİ GENİŞ KİTLELERE TANITIYOR

Doğal ve organik yöntemle yetiştirdikleri ürünlerini geniş kitlelere duyurmak için blog siteleri ve bloggerlardan büyük destek gördüklerini ve özellikle iki çocuk annesi İlknur Hanım'ın yaptığı alışverişleri ilknurundünyası bloğunda devamlı yer verdiğini kaydeden Gürcan, kampanyalar yoluyla ulaştıkları kitlelere de doğal ürün gönderimi yaptıklarını belirtti. Gürcan, birçok müşteriden olumlu geri dönüş aldıklarını ve ürünleri konusundaki beğenilerin Facebook ve çiftliğin internet sayfasından kendilerine ulaştığını dile getirdi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.