Çocuğu keskin nişancıların kurşunlarına hedef olan annenin feryadı

13 Aralık 2012 Perşembe 17:33
Çocuğu keskin nişancıların kurşunlarına hedef olan annenin feryadı






ŞAM (CİHAN)- Suriye'de Esed'e bağlı savaş uçaklarının bombardımanının yanı sıra keskin nişancıların sivil halka yönelik saldırıları da devam ediyor. Keskin nişancılar, başkent Şam'ın banliyölerinden Muaddamiye'de 10 yaşındaki bir çocuğu vurarak öldürdü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan çocuğun annesi, sinir krizleri geçirdi. Çocuğunun cansız bedenine sarılan anne Mehmet, Mehmet, oğlum ne olursun kalk. Seni gözümün önünden ayırmayacağım. Mehmedim, beni bırakma diyerek gözyaşı döktü. Feryat eden anneyi daha sonra çevredekiler cenazenin başından zorla uzaklaştırdı.
Bu benim tek oğlumdu. Ondan başka çocuğum yok diyen kadın sinir krizleri geçirdi. Görüntülerde annenin ardından çocuğun babası da oğlunun cesedine sarılarak uzun süre ağlıyor. Oğluna sarılarak öpen baba,Sana nasıl kıydılar diyerek tepki gösterdi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.