Çocuğunu AVM'ye terk eden anne bulundu

Henüz üç yaşındaki oğlunu bir AVM'nin oyun parkına bırakarak kaçan anne kaldığı otelde bulundu. 

08 Ocak 2019 Salı 10:16
Çocuğunu AVM'ye terk eden anne bulundu






Çocuğunu AVM'ye terk eden anne bulundu


Kendisine bile bakamadığı gerekçesiyle 3 yaşındaki çocuğunu bir AVM'ye terk eden anne bulundu. Bursa'da 3 yaşındaki oğlunu bir alışveriş merkezinin oyun parkına not yazıp bırakıp kaçan anne, polis ekiplerince bulundu. Otellerde kaldığı tespit edilen annenin küçük çocuğu daha önce de terk ettiği, bir süre sonra çocuğu kaldığı yurttan tekrar aldığı ortaya çıktı..


KENDİME BİLE BAKAMIYORUM DİYE NOT YAZMIŞTI

Edinilen bilgilere göre uzun süre annenin gelmesini bekleyen güvenlik görevlileri polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri küçük çocuğun üzerinde bir not buldu. Notta, "Kendime bakamıyorken bu çocuğun günahına girmek istemem. Böyle olmasını istemezdim, ama ilerde şartlar düzelirse çocuğumu yeniden alacağım. Çocuğun adı Hamza, annesi Gamzenur" yazıyordu. Notu bulan polis ekipleri minik çocuğu alıp Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürdü. Bir süre burada bekletilen küçük çocuk daha sonra Bursa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde iki gün önce kentin en işlek AVM'lerinden birinin oyun parkında, 3 yaşındaki bir çocuk, annesi gelmeyince ağlamaya başladı. Çocuğu fark eden güvenlik görevlileri çevrede çocuğun annesini aramaya başladı. O sırada bir kadın, çocuğun annesinin kendisine numarasını verdiğini, "Oğlum ağlarsa beni arar mısınız" dediğini söyledi. Numarayı arayan güvenlik görevlileri, numaranın yanlış olduğunu fark etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.