Çorlu'da meme kanseri bilinçlendirme eğitimi

18 Ekim 2012 Perşembe 11:58
Çorlu'da meme kanseri bilinçlendirme eğitimi






TEKİRDAĞ (CİHAN)- Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, Dünya Meme Kanseri Haftası dolayısı ile kadınlara bilinçlendirme eğitimi verildi. Yaklaşık 130 kadının katıldığı eğitimde katılımcılara meme kanseri, teşhisi ve kendi kendine tedavi yöntemleri anlatıldı.

Çorlu Toplum Sağlığı ile Çorlu Müftülüğü'nün ortaklaşa düzenlediği eğitim, Çorlu Müftülüğü konferans salonunda gerçekleştirildi. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği programda Çorlu Toplum Sağlığı Sorumlu Tabibi Dr. Serpil Keskin, Dr. Hatice Duygu Çiftçi ve ebe Selma Kurt tarafından birer sunum yapıldı. Yaklaşık 2 saat süren eğitimde, kadınlara meme kanseri hakkında bilgi verilerek, teşhis, kendi kendine tedavi yöntemleri öğretildi. Daha sonra uzmanlar, kadınların sorularını cevaplandırdı.

Bilinçlendirme eğitimlerinin Çorlu'daki çeşitli ilköğretim okullarında öğrenci velilerine yönelik olarak sürdürüleceği öğrenildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.