Cübbeli, Konakçı vatandaş bakın size ne diyor?

Kadınların, genç kızların, hatta çocukların giyimi kuşamı, erkeklerin traşını bile yıllardır dilinden düşürmeyen hoca takımı hakkında, vatandaşlar bakın ne düşünüyor?

17 Eylül 2023 Pazar 17:52
Cübbeli, Konakçı vatandaş bakın size ne diyor?






Cübbeli, Konakçı vatandaş bakın size ne diyor?


Kamu kurumlarında haksızlık, adaletsizlik, adam kayırmacılık, liyakatsizlik almış başını gidiyor, eğitim sistemi çökmüş, gençler patır patır canına kıyıyor, yoksulluk milyonlarca insanı perişan ediyor, yaşadıkları memleket milyonlarca Suriyeli, Afgan, Pakistanlı erkek tarafından adeta istila edilmiş, onların tek derdi genç kızların, kadınların giyimi kuşamı, voleybolcu kızlar, ha bir de alkol.... 


Peki en popüler olanları arasında ilk sırada yer alan Cübbeli Ahmet Hoca ile, Allah'la tokalaşan menzilci gavs ve hemen ardından kadroya Diyanet kadrosundan eklenen Halil Konakçı hakkında vatandaş ne düşünüyor?

Ben Soruyorum isimli Youtube kanalına konuşan bir yurttaşın her fırsatta Cumhuriyet ve laiklik karşıtı açıklamalarda bulunan imam Halil Konakçı ve Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü hakkındaki sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Cumhuriyet ve laiklik karşıtı açıklamalar yapan ve son olarak Hatay’da Fransız işgalini öven imam Halil Konakcı hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Konakçı’nın açıklamalarının sorulduğu “Ben Soruyorum” isimli Youtube kanalında söz alan bir yurttaşın sözleri gündem oldu. Yurttaş, Konakçı’nın açıklamalarına ilişkin, "Her konuşması olay oluyor, şöhret peşinde mi? İş peşinde mi? Ülkenin haline bak biz ne peşindeyiz" dedi.

“BEYİNLERİ O BÖLGEYE ÇALIŞIYOR”

Sözlerini sürdüren yurttaş ayrıca, "Bu insanların beyinleri bacak arasında kardeşim" diyerek tepkilerini sürdürürken Cübbeli Ahmet hakkında da eleştirilerde bulunarak şunları söyledi:


"Geçen Cübbeli'yi dinliyorum, ya şoka girdim. Adam diyor ki; 'Erkek erkeğe tokalaşırken fazla uzatmayın' diyor. Biz hangi devirde yaşıyoruz, akıl mantık dışı ya. Biz çoluğumuzun çocuğumuzun derdine düşmüşüz. Yarın benim çocuklarım ne yapar, gençler ne yapacak. Biz onu düşünürken, bunların beyinleri hep o bölgeye çalışıyor. Birisi diyor ki 'Fazla traşlı gezmeyin, kısa tutun' diyor. Yemin olsun dinden soğudum, böyle bir din buysa ben bu dinden değilim. Müslümanlıksa da müslüman değilim. Ya bir insan da çıkıp demiyor mu ne biçim konuşuyorsun"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.