Cumhuriyet Kriket Turnuvası'nın şampiyonu Keçiören Bağlumspor

17 Ekim 2012 Çarşamba 21:41
Cumhuriyet Kriket Turnuvası'nın şampiyonu Keçiören Bağlumspor






ANKARA (CİHAN)- Ankara'da Keçiören Belediyesi'nin desteğiyle düzenlenen Cumhuriyet Kriket Turnuvası sonuçlandı. Üç yıldır bayanlar kategorisinde birinci olan Keçiören Bağlumspor'un kriketçileri, Cumhuriyet Kupası'nda da birinci oldu.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nün faaliyet programında yer alan Cumhuriyet Kriket Turnuvası sona erdi. Turnuvaya U14 karma 8 takım, U19 bayan 6 takım, U19 erkek 6 takım, U21 bayan 8 takım, U21 erkek 8 takım, büyük bayanlar 6 takım, büyük erkekler kategorilerinde ise 8 takım katıldı. Toplamda 45 karşılaşmanın olduğu turnuvada yaklaşık 500 yüz sporcu yer aldı. Dereceye giren takımlara ödülleri törenle verildi. Keçiören Bağlumsporlu bayan kriketçiler, Cumhuriyet Kupası'nda birinci oldu.

Kriket Sporu Asbaşkanı Alpaslan Yalçınkaya, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın destekleriyle Malatya ve Konya'da kriket antrenörlük ve hakemlik kursları açtıklarını, yakın zamanda Antalya'da da kurs açacaklarını söyledi.

Uluslararası Kriket Federasyonu (ICC) tarafından davet edilirlerse, turnuvaya her kategoride katılabileceklerini belirten Yalçınkaya, turnuvaya ve kriket sporuna verdiği desteklerden dolayı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkür etti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.