Dangalak Avusturya polisi, Türk bayrağını yere attı

Avusturya polisi, Başbakan Erdoğan karşıtları ile destekçilerinin arasında kaldı. Türk bayrağını yere atan polise her iki grup ta sert

20 Haziran 2014 Cuma 15:30
Dangalak Avusturya polisi, Türk bayrağını yere attı






Dangalak polis, Türk bayrağını yere attı

Avusturya'da vatandaşlarla buluşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın izlemeye ve protesto etmeye gelenler arasında kalan Avusturya polisi, Türk bayrağını yere atınca olanlar oldu. Erdoğan'ı protesto etmeye gelenlerle, Erdoğan'a destek vermek isteyenler bir olup Avusturya'nın dangalak polisine sert tepki gösterdi..

TÜRKLER BİRLEŞİNCE AVUSTURYA POLİSİ DE ŞAŞIRDI

Viyana'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı konuşmanın ardından yaşanan gerginlik sırasında, Avusturya polisinin Türk bayrağını yere atması tepkilere neden oldu.

Avusturya'da Erdoğan'ı izlemeye gelenler ile protesto edenler arasına set kuran Avusturya polisi Türk bayrağını yere atınca iki taraf da birleşip polisi protesto etti.

Olay Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün konuşma yaptığı Avusturya Türk Demokratlar Birliği (UETD)'nin 10' Yıl Kuruluş etkinliği sonrası yaşandı.

Avusturya polisi, Erdoğan'ı protesto eden ve izlemeye gelen grupların birlerine yaklaşmasını önlemek için set kurarken; bir polisin, platform üzerinde bulunan Türk bayrağını alarak yere atması ortamın bir anda gerilmesine neden oldu. Her iki grup da polisin bu hareketine tepki göstererek protesto etti.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.