Davutoğlu 'Adam olana adam gibi cevap verilir

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerine tepkiler sürüyor

05 Nisan 2016 Salı 22:16
Davutoğlu 'Adam olana adam gibi cevap verilir






Davutoğlu 'Adam olana adam gibi cevap verilir

Bu tutum karşısında tepki göstermesi gereken, kadın onuruna sahip çıkması gereken CHP içindeki kadın milletvekilleridir, sayın Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikaları Bakanına yapılan bir hakaret değil bütün kadınlara yapılan bir hakarettir, bu ifadesined ısrar etmesi daha da büyük hatadır, çıkıp özür dilemezse bütün kadınlar nezdinde mahkum olmuştur.

Akademisyenlerin tutuklu yargılanması

Ben ilke olarak tutuklu yargılanmaya karşıyım, buna yargı karar verir, bir kaçma, delil karartma gibi durum varsa kararı veren yargının kararına sahip çıkmak gerekir...


Bir ülkede bir kişi terör yaparak o ülkenin insanına zarar vermeyi amaç edinmişse zaten o ülke ile manevi bağını koparmış demektir. Hiç bir ülkenin vatandaşı kendi ülkesinin vatandaşlarına terör saldırısı düzenlemeyi düşünmez.

Terörle mücadele bağlamında ne gerekiyorsa atacağız, şu anda henüz olgunlaşmış bir çalışmamız yok. Terörle anılan birisi zaten o ülkeyle bağını koparmış demektir..

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Karaman'daki çocuk istismarına ilişkin, "Bunlar sabah akşam Müslümanlıktan, dinden, imandan bahsediyorlardı. Bu çocukları bu yoz kültüre siz nasıl hangi gerekçe ile teslim ettiniz? Valisi konuşmuyor, Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor. Aileden Sorumlu Bakan da zaten birilerinin önüne yatmış o da konuşmuyor. Bu yurtlara kim izin veriyor? Siz izin vermediyseniz nasıl açıldı? Bu işlerin baş sorumlusu Milli Eğitim Bakanı niye konuşmuyor? Niye sapıklara teslim ediyorsunuz çocuklarımızı. Yoz bir kültür içinde gidiyoruz" dedi.
Son Güncelleme: 05.04.2016 22:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.