Davutoğlu; Bursa saldırısı mutlaka aydınlatılacak

Son Dakika Haberler; Bursa'yı kana bulayan canlı bomba saldırısı sonrası hastaneye kaldırılan vatandaşların büyük bölümü taburcu edildi. Başbakan Davutoğlu teröristin kimliğinin araştırıldığını söyledi.

28 Nisan 2016 Perşembe 02:39
Davutoğlu; Bursa saldırısı mutlaka aydınlatılacak






Davutoğlu; Bursa saldırısı mutlaka aydınlatılacak


Bursa'da 25 vatandaşımızın yaralanmasına neden olan canlı bomba saldırısı sonrası açıklama yapan Başbakan Davutoğlu 'Olay en ince ayrıntısına kadar araştırılacak' dedi,

Son Dakika, Başbakan Ahmet Davutoğlu Katar ziyareti öncesinde Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi. Bursa'da gerçekleşen canlı bomba saldırısını değerlendiren Davutoğlu, terörle mücadelede kararlılık vurgusu yaparken şunları söyledi:
"Bursa'da bir terör saldırısı gerçekleştirildi. Ülkemize, halkımıza, huzurumuza dönük bir saldırıdır. 8 vatandaşımız yaralandı. Elhamdülillah ağır yaralı vatandaşımız yok. Saldırıyı gerçekleştiren terörist öldü. Bu terör saldırıları, Türkiye'nin terörle mücadele konusundaki kararlı tutumundan geri adım atmasına sebebiyet vermeyecektir. Nerede ne şekilde olursa olsun, mutlaka teröriste ve terör faaliyetlerine karşı en kararlı, ilkeli ve etkin tutumu sergilemeye devam edeceğiz."
Davutoğlu teröristin kimliği konusunda çalışmaların sürdüğünü belirtirken, "İçişleri Bakanımızla Bursa Valimizle de yakın bir istişarede bulunduk, inşallah teröristin de kimliği tespit edilecek ve arkasındaki bütün güçler ağ, network ortaya çıkarılana kadar da bu çalışmalar kararlılıkla devam edecek" diye konuştu.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, daha sonra özel uçak "ANA" ile saat 22.40'ta Katar'a hareket etti.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.