Demircan: Beyoğlu Türkiye'nin yükselen yıldızıdır

Belediye personeli ile iftarda bir araya gelen Başkan Demircan, “Beyoğlu Türkiye’nin yükselen yıldızıdır. İstanbul’un kalbinde yaptığımız tüm güzellikleri daha ileri seviyelere taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu yolda üzerine düşen vazifeyi layıkıyla yerine getiren ekibimle gurur duyuyorum.” dedi.

13 Haziran 2018 Çarşamba 10:09
Demircan: Beyoğlu Türkiye'nin yükselen yıldızıdır






Demircan: Beyoğlu Türkiye'nin yükselen yıldızıdır

Beyoğlu Belediyesi personeli iftarda bir araya geldi. Belediye çalışanlarının tam kadro yer aldığı programa Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da katılarak işçilerle birlikte iftar yaptı. Yapılan dualarla açılan oruçların ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Demircan, belediye çalışanlarına göstermiş oldukları üstün gayretlerinden dolayı teşekkür etti. Program toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

YAPTIĞIMIZ TÜM İŞLERE AŞKLA FOKUSLANDIK

Başkan Demircan gecede yaptığı konuşmasında son 14 yıl içerisinde çok büyük işlere imza attıklarını belirterek, “Bir taraftan temizliği yaparken bir taraftan da  yolların bakım ve onarımını gerçekleştirdik. Kurduğumuz Sosyal Market ile ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzattık. İlçemizin 15 farklı noktasında açtığımız Semt Konakları ile vatandaşlarımızı sosyal hayatın içine dahil ettik. Tüm bunların yanı sıra bir yandan tarihi binalarımızı restore ederek yeniden hayata döndürürken diğer yandan ise Okmeydanı’nın yarım asırlık tapu sorununu çözerek yerinde kentsel dönüşüm için ilk kazmayı vurduk. O kadar güzel işler yaptık ki, yaptığımız bu işleri örnek alan çok sayıda insan var. Türkiye’nin dört bir yanından gelip yaptığımız işleri yerinde inceliyorlar. Çünkü biz yaptığımız tüm işlere aşkla fokuslandı.” dedi.

EKİBİMLE GURUR DUYUYORUM

Başkan Demircan, “Beyoğlu Belediyesi’nin bundan sonraki gündemi Okmeydanı’nda başlattığımız Kentsel Dönüşüm Projesi olacak. Partnerimiz olan Büyükşehir Belediyemiz ve Kiptaş ile güzel bir yola çıktık. Bu şehri yeniden inşa ediyoruz. İstanbul’un kalbinde Galataport ve Haliçport gibi büyük projeleri Tarlabaşı, Dolapdere ve Okmeydanı Dönüşüm projeleri ile taçlandırıyoruz. Bayoğlu’nun burada doğup yaşamış evlatları olarak şunu çok rahatlıkla söyleyebiliriz ki, Beyoğlu Türkiye’nin yükselen yıldızıdır. İstanbul’un kalbinde yaptığımız tüm güzellikleri daha ileri seviyelere taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu yolda üzerine düşen vazifeyi layıkıyla yerine getiren ekibimle gurur duyuyorum.” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 13.06.2018 07:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.