Deprem bölgesinde eski AKP'li vekil halkın acısını unuttu İmamoğlu'na saldırdı

Türkiye deprem faciasının yaralarını birlik içinde sarmaya çalışırken, AKP'li politikacılar acının en yoğun yaşadığı yerlerde ağzını bozdu

08 Şubat 2023 Çarşamba 19:03
Deprem bölgesinde eski AKP'li vekil halkın acısını unuttu İmamoğlu'na saldırdı






Eski AKP'li vekil vatandaşın acısını unuttu İmamoğlu'na saldırdı


Türk halkı yediden yetmişe deprem enkazının altından bir umutla canlı çıkarmak için kenetlendiği bir sırada, bir dönem milletvekilliği yapan AKP'li kadın politikacı vatandaşların gözü önünde ağzını bozdu 7.7 ve 7.6'lık depremlerin ardından canının derdine düşerken; eski AKP Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, deprem bölgesine giden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na hakaretler yağdırdı. İmamoğlu’na "İngiliz uşağı" diyen eski vekilin 'sinir krizi' kameralara yansıdı.

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen iki büyük deprem tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Ülke genelinde milli yas ilan edildi.


Arama kurtarma çalışmaları devam ederken; eski AKP Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, deprem bölgesinde inceleme yapmaya giden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu görünce hakaretler yağdırdı.

"İNGİLİZ UŞAĞI" DİYEREK HAKARET ETTİ

Nursel Reyhanlıoğlu, deprem bölgesine giden Ekrem İmamoğlu'na, “Ne geziyorsun Türkiye'yi İngiliz uşağı!" sözleriyle seslendi.

AKP'li eski vekilin bölgedeki CHP'li heyete de "İngiliz uşakları" diye seslenmesi dikkat çekti.

Son Güncelleme: 08.02.2023 21:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.