Dev timsahla oyun sonunu getiriyordu

17 Ekim 2012 Çarşamba 08:00
Dev timsahla oyun sonunu getiriyordu






Kosta Rika'da vahşi bir timsahla oyun oynayan tur rehberi neredeyse yem oluyordu. Rehberin zor anları, turistlerin kamerasına yansıdı.

Önceki gün video paylaşım sitelerine yüklenen klip, turistleri eğlendirmek isteyen bir tur rehberinin nehir kenarında dolaşan vahşi timsahın dikkatini çekmesiyle başlıyor. Elindeki tavuk ve et parçalarını yere vurarak timsahı üzerine çeken tur rehberi, tam yem verecekken kandırdığı hayvanı kızdırmaya başlıyor. Bu sırada tur rehberinin ayağı çamura gömülüyor ve yere düşüyor. Karşısındaki kişinin tökezlemesini fırsat bilen timsah ise tur rehberinin bacağını kapmaya çalışıyor.

Olaya şahit olan turistlerin şaşkınlık ve korku dolu sesleri arasında tekrar ayağa kalkan tur rehberi, elindeki son yemleri timsaha verdikten sonra nehir kenarından uzaklaşıyor. Görüntü, birkaç gün içerisinde binlerce kez izlendi. Bir kullanıcının, Bir gün bu olay gözyaşlarıyla bitecek. Ancak ağlayan timsah olmayacak şeklindeki yorumu dikkat çekiyor. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.