"Devlette vatandaş, özel sektörde müşteri memnuniyeti hedefleniyor"

14 Aralık 2012 Cuma 13:10






GÜMÜŞHANE (CİHAN)- Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, son zamanlarda devlette vatandaş, özel sektörde ise müşteri memnuniyetinin hedeflendiğini söyledi.

TUSKON Başkan Yardımcısı ve Karadeniz Sanayici ve İş Adamları Dernekleri Federasyonu (KASİF) Başkanı Osman Reis, Gümüşhane İş Adamları Derneği'nin (GİAD) Başkanı Abdullah Yavuz ve KASİF Genel Sekreteri Yaşar Bıyıklı, Gümüşhane Valisi Dr.Yusuf Mayda'yı makamında ziyaret etti. TUSKON Başkan Yardımcısı ve KASİF Başkanı Reis, çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Reis, KASİF, Sinop´tan Rize´ye, Tokat´a kadar 9 ilde ve 13 ilçede, 22 iş hayatı derneği ile faaliyet yapıyor. Bu derneklere üye 3 bin 300 sanayici ve iş adamı var. Federasyon, bölgemizin en yaygın üyeye sahip gönüllü kuruluşu. Üyesi bulunduğumuz TUSKON ise KASİF gibi ülke genelinde faaliyet gösteren 7 federasyon, 172 iş adamı derneği, 45 bin üye iş adamı ve 120 binin üzerinde şirketi temsil eden Türkiye´nin en yaygın üyeye sahip iş dünyası sivil toplum kuruluşu. dedi.

İş adamı heyetini kabulde Vali Mayda da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Son zamanlarda devlet, vatandaş memnuniyeti hedeflerken özel sektörde de müşteri memnuniyeti hedeflenmekte. Bir bakıma yöneticiyiz ama çarşıya indiğimiz zaman ilgili işletmenin de tüketicisi oluyoruz. Hizmet sunarken müşteri memnuniyeti hedeflenmişse özünde insana değer verme ile ilgilidir. Hedef, insanı kazanmak olmalı. Alışverişte kâr ya da zarar edebilirsiniz, ama insanı kazandığınız takdirde sistem kendi halinde yürüyecektir. şeklinde konuştu.

Valilik ziyaretinin ardından heyet, Gümüşhane Üniversitesi Prof. Dr. İhsan Günaydın ve KOSGEB İl Müdürü Osman Güney´i makamlarında ziyaret etti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.