Diyarbakır'da LPG deheşeti, LPG tankeri havaya uçtu

Diyarbakır'da LPG deheşeti, LPG tankeri havaya uçtu

21 Temmuz 2014 Pazartesi 23:00
Diyarbakır'da LPG deheşeti, LPG tankeri havaya uçtu






Diyarbakır'da LPG deheşeti, LPG tankeri havaya uçtu

Diyarbakır'da LPG tankeri patladı
Diyarbakır-Bingöl karayolunda devrilen LPG yüklü tankerin patladı. Tankerin patlaması esnasında olay yerinden geçen yolcu otobüsleri ve kamyonlarda bulunan 50 vatandaş yaralandı. Dehşet verici patlama sırasında büyük bir şans eseri can kaybı olmadı.

ÖNCE DEVRİLDİ SONRA ALEV ALDI

Diyarbakır'a 80 km mesafede yaşanan olaya tanık olan vatandaşlar LPG tankerinin önce devrildiğini belirterek sonra alev almaya başladığı bilgisini verdi. Olay yerinden gelen bilgiler göre, henüz plakası ve sürücüsünün kimliği belirlenmeyen LPG yüklü tanker, Diyarbakır-Bingöl karayolunun 90'ncı kilometresinde devrildi.

Alev alan tankerin patlaması sonucu yoldan geçen iki yolcu otobüsü ile bazı araçlardaki 50'yi aşkın kişi yaralandı.

Olay yerine yaralıları hastaneye taşımak üzere bir helikopter ile Diyarbakır ve Lice'den çok sayıda ambulans gönderildi.

Yaralılar, Lice Devlet Hastanesi ile Diyarbakır'daki çeşitli hastanelere sevk edildi.

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.