Doğan Holding'in Ankara Temsilcisi gözaltında

FETÖ operasyonunda Doğan Holding'in Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu, gözaltına alındı..

01 Aralık 2016 Perşembe 14:41
Doğan Holding'in Ankara Temsilcisi gözaltında






FETÖ operasyonunda Doğan Holding'in Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu, gözaltına alındı..

Doğan Holding Ankara temsilcisi Barbaros MuratoğluFETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Gazeteci yazar Murat Kelkitlioğlu gözaltı bilgisini kendi hesabından duyurdu.

Kelkitlioğlu şunları söyledi: "İstanbul cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla gözaltına alınan Muratoğlu İstanbul'a getirilecek! Bu gözaltıyla medyadaki FETÖ operasyonunun düğmesine basılmış oldu! Muratoğlu'nun sorgulanmasıyla soruşturma yukarıdaki isimlere gider! Aydın Doğan'ın FETÖ kriptosu başlıklı
yazımın ardından gözaltına alınan Muratoğlu için 30 gün gözaltı süresi istendi!"


Doğan Grubu'ndan Açıklama
 Doğan Grubu'ndan konu ile ilgili açıklama geldi.açıklamayı Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahter Kutadgu imzasıyla Doğan Grubu adına yapılan açıklama şöyle:

"28 yıldır Grubumuz bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan ve çalışkanlığı ile takdirimizi kazanarak son 2 yıldır da Doğan Holding Ankara Temsilcisi olarak görev yapan arkadaşımız Barbaros Muratoğlu hakkında bir soruşturmanın başlatıldığını öğrendik. Soruşturmanın niteliği ve detayları hakkında şu anda yeterli bilgiye sahip değiliz. Süreci yakından takip etmekteyiz.
Bu soruşturmayı fırsat bilen bazı medya organlarının Doğan Grubu’na operasyon yapıldığı şeklinde yalan haberler yaptığını görmekteyiz. Geçmişte, başta haksız vergicezaları olmak üzere FETÖ’nün kumpaslarına maruz kaldığı için  ağır bedeller ödemişve bu örgüt unsurlarının bazı önemli davalardaki hukuk dışı uygulamalarına karşı çıkarak, yayınlarıyla bunları deşifre etmiş olan Grubumuzun söz konusu yasa dışı yapı ile hiçbir ilişkisinin olamayacağı açıktır. Bu gerçeğe rağmen Ankara Temsilcimiz Barbaros Muratoğlu ile ilgili yapılan yayınlar Grubumuz aleyhine bir karalama ve çarpıtma çabasına dönüştürülmek istenmektedir.
58 yıldır iş hayatında ve 40 yıldır da medya sektöründe var olan köklü Doğan Grubu, her türlü teröre ve terör örgütlerine karşı devletimizin ve milletimizin yanındadır.
Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesi ile 'at izinin it izine' karıştırılmaya çalışıldığı bir ortamda yüce yargımızın suçlular ile suçsuzları birbirinden ayıracak deneyim ve basirete sahip olduğuna inanıyoruz.
Kamuoyunun bilgisine saygı ile sunarım."

Son Güncelleme: 01.12.2016 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.