Doğu Garajı ihalesine teklif gelmedi

13 Aralık 2012 Perşembe 17:33
Doğu Garajı ihalesine teklif gelmedi






ANTALYA (CİHAN)- Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan Doğu Garajı Projesi için açılan ihale, teklif gelmemesi üzerine ertelendi.

Büyükşehir Belediyesi, Doğu Garajı'nı kültür ve ticaret merkezine dönüştürecek proje kapsamında bugün ihaleye çıktı. Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen ve tahmini bedeli 51 milyon 501 lira olarak belirlenen ihalede son teklif verme saati olan 16.00´ya kadar kimse müracaat etmedi. İhale, teklif gelmemesi üzerine ileri bir tarihe ertelendi.

Belediye, ihalenin artırıma esas yıllık kira tahmin bedelini KDV hariç 400 bin lira olarak belirlemiş, ihaleyi kazanan firma, ilk etapta tarihi mezarların bulunduğu nekropol alanı düzenlemesini, ikinci etapta ise kültür ve ticaret alanlarını yapmasını kararlaştırmıştı. Yüklenici, yapım işi karşılığında 29 yıl süreyle ticari alanları ve otoparkı işletecek, nekropol ve kültür alanlarını Büyükşehir Belediyesi'ne bırakacaktı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.