Domuz avında avcılar birbirlerini vurdu

Kahramanmaraş'ta domuz avına gidenler avcılar, yanlışlıkla birbirlerini vurdu. Yaralı avcılar hastanede tedavi altına alındı

02 Ağustos 2014 Cumartesi 04:45
Domuz avında avcılar birbirlerini vurdu






Domuz avında avcılar birbirlerini vurdu

Kahramanmaraş'ta domuz avına gidenler avcılar, yanlışlıkla birbirlerini vurdu.

Onikişubat ilçesine bağlı Kürtül Mahallesi'nde oturan Eyüp Kurtulmuş (36) ve İsmet Kılınç (46) domuz avlamak için akşam saatlerinde bağ evine gitti. Ayrı istikametlere giden iki avcı, domuz beklemeye başladı. Bir süre sonra her ikisi de çevreden gelen seslerden korkarak av tüfeklerini ateşledi. Silahlarının ateşlenmesiyle ayaklarından yaralanan Kurtulmuş ve Kılınç daha sonra ayrı ayrı yakınlarını arayarak vurulduklarını söyledi.

Haber verilmesiyle olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralıları Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.