Dündar: Çarşamba'da yatırımlar arttı

18 Ekim 2012 Perşembe 17:26
Dündar: Çarşamba'da yatırımlar arttı






SAMSUN (CİHAN)- Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, kara yolu üzerinde açılışını gerçekleştirdiği bir mobilya firmasının ürünlerini sergilediği mağazanın açılışında ilçede özel sektör yatırımlarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Samsun Çarşamba'da Semiz ailesi Samsun-Ordu kara yolu üzeri Dörtyol mevkiinde Ankara Mobilya'nın ikinci showroom'unu açtı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, hükümet ve yerel yönetimler yatırımlarıyla gelişen Çarşamba'da özel sektör yatırımlarının memnuniyet verici olduğunu kaydetti. Bölgesinin merkezi durumuna gelen Çarşamba ilçesinde ticari ve ekonomik gelişmelerinin memnuniyet verici olduğunu belirten Belediye Başkanı Dündar, İlçemiz her gecen yıl daha da gelişiyor. Belediyemiz tarafından Yeşilırmak kıyısında yapılan çalışmalar aralıksız devam ediyor. İletişim Fakültesi ve Yeni Şehir Stadyumu inşaatlarını tamamladık. İlçemize YURT-KUR tarafından yeni bir devlet yurdu yapılacak. Şehir merkezinde birçok cadde ve sokakta yol ve alt yapı çalışmalarımız sürüyor. Devlet hastanesi inşaatımız devam ediyor. Tüm bunların yanında ilçemize gelen özel sektör yatırımları da dikkat çekici düzeydedir. şeklinde konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.