Dünya şampiyonundan Vali Coş'a ziyaret

18 Ekim 2012 Perşembe 14:43
Dünya şampiyonundan Vali Coş'a ziyaret






ADANA (CİHAN)- Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Muaythai Dünya Şampiyonu Hayri Doğan Hozanlı'yı makamında kabul etti.

Rusya'nın Saint Petersburg kentinde yapılan Muaythai Dünya Şampiyonası'nda birinci olan Adanalı Milli Sporcu Hayri Doğan Hozanlı, Vali Hüseyin Avni Coş'u ziyaret etti.

Muaythai Dünya Şampiyonu Hozanlı, şampiyonaya çok iyi hazırlandığını belirterek, Ülkemi en iyi şekilde temsil edip, şampiyonada birinci oldum. Orada Milli Marşımızın okunması ve bayrağımızın göndere çekilmesinden dolayı çok gururluyum. dedi.

Hozanlı'nın Antrenörü Hakan Şahade de, Başta Valimiz olmak üzere, şampiyona sürecinde bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. dedi.

Vali Hüseyin Avni Coş ise Adanalı Milli Sporcumuz Hayri Doğan Hozanlı uluslararası alanda düzenlenen turnuvada, ülkemizi ve ilimizi temsil ederek, göstermiş olduğu üstün başarı ile şampiyonada birinci olmuştur. Bu başarısından dolayı kendisini ve antrenörünü kutluyorum. diye konuştu. Ziyarette Vali Yardımcısı Halis Arslan da hazır bulundu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.