Efes Pilsen'in Merter'deki fabrikasında yangın 

İstanbul Merter'de bulunan ve bir süre önce taşınan Efes Pilsen alkol fabrikasında çıkan yangın büyük paniğe neden oldu. 

28 Ocak 2019 Pazartesi 13:16
Efes Pilsen'in Merter'deki fabrikasında yangın 






Efes Pilsen'in Merter'deki fabrikasında yangın 



İstanbul Güngören'de bulunun Efes Pilsen'e ait içki fabrikasında yangın çıktı... İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, bölge yoğun dumanla kaplandı. İçerideki işçilerin tahliyesi tamamlandı. Fabrikanın büyük bölümünün daha önce yeni tesislerine taşındığı öğrenildi. 


İstanbul Merter'de eski bira fabrikasında çıkan yangın tamamen kontrol altına alındı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, bölge yoğun dumanla kaplandı. İşçilerin kısa sürede tahliye edildiği fabrikada yangın güçlükle söndürüldü..

Yangına, Bakırköy, Güngören, , Bağcılar, Şişli, Davutpaşa, Kocasinan Sultangazi, Seyrantepe, Turgutreis ve Başakşehir itfaiye ekipleri, 

Merter'de bulunan ve bir süre önce boşaltıldığı belirtilen alkollü içecek fabrikasında yangın çıktı. İhbar üzerine fabrikaya itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor.

Edinilen bilgilere göre, yangın 120 bin metrekare alana kurulu olan fabrikanın depo bölümünde makine aksamının söküm işlemi yapılırken çıktı. İşçilerin bir kısmının dışarı çıkarıldığı, içeride kalanların da tahliyesinin devam ediyor. 

FABRİKANIN AÇIKLAMASI

Yangına ilişkin Anadolu Efes'ten yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Mayıs 2017'den bu yana üretim yapılmayan İstanbul Merter Fabrikamızda, bugün üretim ekipmanlarının sökümü sırasında meydana gelen teknik bir aksaklık sebebi ile yangın meydana gelmiş ve 12.45'ten itibaren itfaiyenin müdahalesi ile büyük oranda kontrol altına alınmıştır. Görevli personelin tahliyesi hızlı olarak sağlanmıştır, herhangi bir yaralanma ve can kaybı bulunmamaktadır." 

Son Güncelleme: 28.01.2019 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.