EK-DER 'Dertlere Vakıf Ruhlar' semineri düzenledi

12 Aralık 2012 Çarşamba 09:15
EK-DER 'Dertlere Vakıf Ruhlar' semineri düzenledi






MANİSA (CİHAN)- Akhisar Kültür ve Eğitimi Geliştirme Derneği (EK-DER) tarafından, Dertlere Vakıf Ruhlar isimli bir seminer düzenlendi. Akhisar Belediyesi Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonu'ndaki semineri, Uzm. Dr. Figen Es verdi.

Konu hakkında açıklama yapan EK-DER Başkan Yardımcısı Seda Özkan, Bizler inandık ki bizden, ona el uzatmamızı bekleyen her bir kardeşimizin yanında Rabbimiz ve O´nun rızası vardır. Bütün insanlar kardeştir ve kim bir kardeşinin ihtiyacını görürse Allah da onun ihtiyacını görür. Bizler inandık ki halka hizmet, Hakk'a hizmettir. Bu uğurda ne kadar gayret edilse, ne kadar koşulsa yine de azdır. dedi.

Uzm. Dr. Es ise bazen toplumun bağlarının yıprandığını belirterek, Hayatta olaylara ve sıkıntılara takılmamak gerekir. Hayat, farklı bakış açılarıyla güzelleştirilebilir. Derdi sıkıntısı olan, başka kimselerin dertlerini paylaşmanın ve insanlara yardımcı olursa rahatlayacaktır. şeklinde konuştu.

Seminerde daha sonra emekli Kur´ân kursu eğitmeni Ayşe Ergin, Sakarya Türküsü adlı şiiri okudu. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´nın eşi Mimar Nergis Hızlı da Uzm. Dr. Figen Es´e çiçek ve hediyeler takdim etti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.