Emniyetin düzenlediği organizasyonlar kardeşlik duygularını geliştiriyor

12 Aralık 2012 Çarşamba 17:05
Emniyetin düzenlediği organizasyonlar kardeşlik duygularını geliştiriyor






MERSİN (CİHAN)- Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, emniyet müdürlüğünün yaptığı çalışmalarla kentteki kardeşlik duygularının geliştiğini belirtti.

Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Şubesi'nce Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında 'Sporla Mutlu Yarınlara Koşuyoruz' sloganıyla hayata geçirilen ve bu yıl 3'ncüsü düzenlenen İlköğretim Okulları Arası Futbol Ligi'nin açılış töreni Emniyet Müdürlüğü Halı Sahası'nda yapıldı.

Törende konuşan Vali Güzeloğlu, sağlıklı nesillerin sporla var olacağının altını çizdi. Mersin´in birlik ve beraberlik içerisinde geleceğe doğru yürüdüğünü ifade eden Güzeloğlu şöyle devam etti: Bu tarz organizasyonlar kardeşlik duygularını geliştirecektir. Çalışmalarımızın merkezinde insan var. Şehrin her köşesini sevgiyle kucaklıyoruz. Çocuklarımız sporla birlikte Türkiye'nin güçlü yürüyüşünde ülkemizi her alanda temsil edecek, Türk kimliğini dünyaya ulaştıracaklar. Sporun her alanında var olan bir kent olarak ilerleyen süreçte daha başarılı noktalara erişeceğiz.

Emniyetin önemli çalışmalar yürüttüğüne dikkat çeken Güzeloğlu, kurum tarafından hayata geçirilen projelerde şu ana kadar 50 binden fazla kişiye ulaşıldığını bildirdi.

Güzeloğlu, Emniyet Müdürlüğü Halı Sahası'nın bir benzerinin Toroslar'da yapılacağını aktardı. Yeni halı sahanın daha büyüğü ve daha güzelinin inşa edileceğini dile getiren Güzeloğlu turnuvada ilk 3'e giren takımların yöneticileri ile futbolcularını Ziraat Türkiye Kupası finaline göndereceği sözünü verdi.

Emniyet Müdürü Arif Öksüz ise Geleceğimiz ve güvencemiz olan çocuklarımızı sporla birleştirmek noktasında projemizi hayata geçirmemize katkı sağlayan Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu'na teşekkür ediyorum. ifadesini kullandı.

Konuşmanın ardından Vali Güzeloğlu'nun ilk başlama vuruşu ile İlköğretim Okulları Arası Futbol Ligi guruplarında ilk maç Cengiz Topel ile Yakaköy ortaokulu arasında oynandı.

Törene Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun yanı sıra Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Sahil Güvenlik Komutanı Deniz Kurmay Kıdemli Albay Rahim Conguroğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Bedri Dursun ile Emniyet Müdürü Arif Öksüz katıldı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.