Engelli kadına 4 alçak önce dayak attı, sonra tecavüz etti

Kadın ve çocuklara istismar haberinin en iğrenci Karadeniz Ereğli'den geldi. Engelli kadına saldıran 4 haydut önce şiddet uyguladı sonra tecavüz etti.

16 Mart 2019 Cumartesi 10:07
Engelli kadına 4 alçak önce dayak attı, sonra tecavüz etti






Engelli kadına 4 alçak önce dayak attı, sonra tecavüz etti

Engelli bir kadının yaşadığı eve zorla giren 4 haydut, talihsiz kadını önce şiddet uyguladı, ardından da tecavüz etti. Kadının çığlıkları üzerine ortaya çıkan iğrenç olaya vatandaşlar tepki gösterdi.


Son Dakika Ereğli, Günün iğrenç haberi Karadeniz Ereğli'den geldi. Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde engelli kadın dehşeti yaşadı. İddiaya göre,engelli kadını zorla bir eve getiren 4 kişi, darp ve cinsel istismarın ardından kaçtı. Engelli kadının çığlıklarıyla ortaya çıkan iğrenç olayın ardından saldırganlar gözaltına alındı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 4 kişi, engelli kadına dehşeti yaşattı. Darp ve tecavüz edildiği iddia edilen kadın hastanede tedavi altına alınırken, saldırganlar gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre iğrenç olay, Kavaklık Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, N.K. (66), M.A. (49), E.C. (51) ve A.T. (49) zorla eve getirdikleri N.K.'yı darp etti. Ardından N.K.'ya cinsel istismarda bulunan 4 kişi, bir süre sonra evden ayrıldı.

Bağırarak yardım isteyen N.K.'nın çığlıklarını duyan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. N.K., sağlık ekipleri tarafından Ereğli Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı.

N.K.´nın ifadesini alan polis, N.K., M.A., E.C. ve A.T.´yi gözaltına aldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne götürülen şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Ereğli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.