EQUIST Proje Müdürü Genç: At binen oyuncu kolay iş buluyor

13 Aralık 2012 Perşembe 11:50
EQUIST Proje Müdürü Genç: At binen oyuncu kolay iş buluyor






İZMİR (CİHAN)- At ve Binicilik Fuarı EQUIST Proje Müdürü Osman Bayazit Genç, dönem filmleri ve dizilere uygun at binecek oyuncu bulunamadığını söyledi. Genç, Yeni kuşak oyuncular bu olguya dikkat etmeye başladı. dedi.

Osman Bayazit Genç, yaptığı açıklamada, yapımcıların, her geçen gün bir yenisi çekilen dizi ve sinema filmlerinde at binecek oyuncu bulmakta zorlandıklarını kaydetti.

Genç, şöyle konuştu: Türkiye'de Cüneyt Arkın ile zirve yapan başrol oyuncusunun iyi at bindiği filmlerin en iyi örneklerini Amerikan sineması verdi. Türkiye'de ise iyi at binen oyuncu sayısı yok denecek düzeyde. Kaldı ki, bu filmlerin aksiyon sahnelerini çekecek dublörler ve deneyimli atlar da bulunmuyor. Dizilerde, sinema filmlerinde oynatacak iyi at binen oyuncu bulmakta sıkıntı çeken yapımcılar, adeta geçiştirdikleri aksiyon sahnelerini de idare eder düzeyde çekmek adına ciritçilere emanet etmiş durumdalar.

EQUIST Proje Müdürü Osman Bayazit Genç, her projenin de birkaç iyi oyunca ve bu alanda çalışan oyuncu koçu tarafından gerçekleştirilemeyeceğini ifade etti.

Genç, At ve Binicilik Fuarı'nın (EQUIST) 12-14 Nisan 2013 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 11. salonda gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.