Erciyes´te 28 odalı bina otel olarak kiraya verilecek

14 Aralık 2012 Cuma 15:47
Erciyes´te 28 odalı bina otel olarak kiraya verilecek






KAYSERİ (CİHAN)- Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi kapsamında Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Hisarcıkkapı'da yaptırılan 28 odalı otel binası, düzenlenecek ihale ile 3 yıllığına kiraya verilecek.

Açık teklif usulü ihale, 19 Aralık 2012 Çarşamba günü saat 14.00'de Belediye Encümen Salonu'nda yapılacak. Konu ile ilgili ihale şartnamesi, Büyükşehir Belediyesi Gelir Şube Müdürlüğü'nden temin edilebilecek. Muhammen bedeli 30 bin TL olan ihaleye katılmak isteyen kişiler, en geç 19 Aralık Çarşamba günü saat 13.30'a kadar istenilen belgelerle birlikte Gelir Müdürlüğü'ne başvurabilecek.

PERVANE'DE SATILIK KONUT ARSALARI

Öte yandan mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait Pervane Mahallesi'nde bulunan 4 adet konut alanı arsasının satışı için de ihale düzenlenecek. Belediye Encümen Salonu'nda yine 19 Aralık Çarşamba günü yapılacak ihale saat 14.00'de başlayacak.

Konu ile ilgili ihale şartnamesi ve ekleri Büyükşehir Belediyesi Gelir Şube Müdürlüğü'nden temin edilebilecek. İhaleye katılmak isteyen gerçek ve tüzel kişiler en geç 19 Aralık Çarşamba günü saat 13.30'a kadar Gelir Müdürlüğü'ne istenilen belgelerle başvurabilecek.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.