Erdoğan'a, Canikli'de suikast paniği

Başbakan'ın yanına yaklaşan silahli şahıs polis ve korumaları alarma geçirdi.

06 Temmuz 2014 Pazar 14:01
Erdoğan'a, Canikli'de suikast paniği






Erdoğan'a yaklaşan kişi, suikast girişimi korkusuna yol açtı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'a giderek ziyaret ve açılış törenlerinde bulundu. Samsun'un Canik ileçesinde Büyükşehir Belediye binası açılışına katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın alana geldiği anda yanına yaklaşan silahlı bir şahıs polis ve koruma ekiplerini alarma geçirdi.

Başbakan Erdoğan, saat 11.30'da katılması beklenen açılış törenine saat 14.00 sularında geldi. Başbakan'ın alana girmesiyle birlikte milletvekillerinin arasına katılarak yanına yaklaşmaya çalışan silahlı bir şahıs göze çarptı. Başbakan'ın korumaları tarafından fark edilen şahısın belinde silah olduğu fark edilince hemen ortamdan uzaklaştırıldı. Başbakan'ın metrelerce yakınına kadar gelen ismi bilinmeyen şahısın görevli veya polis olmadığının anlaşılmasıyla birlikte apar topar gözaltına alınarak sogulamaya götürüldü. Söz konusu şahsın üzerindeki silahın ruhsatlı olduğu ve serbest bırakıldığı bildirilirken, kimliği açıklanmadı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.