Ereğli'de yoğun kar yağışı: Karayolu ulaşıma kapandı

14 Aralık 2012 Cuma 09:24
Ereğli'de yoğun kar yağışı: Karayolu ulaşıma kapandı






ZONGULDAK (CİHAN)- Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde gece saatlerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Zonguldak - Ereğli karayolu ulaşıma kapandı. Bazı araçlar yolda kaldı.

Yüksek kesimlerde etkili olan yağış, Zonguldak - Ereğli karayolunun kapanmasına sebep oldu. Karayolları Bölge Şefliği ve Kandilli yol ayrımı mevkisinden sonra kar yağışının etkisini artırdığı görüldü. Bazı araçlar kayarak güçlükle ilerlerken bazıları da yolda kaldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, Kepez uygulama noktasında büyük araçların geçişine izin vermiyor. Tabelaların karla kapandığı karayolunda, zincir ve kış lastiği kullanan küçük araçların geçmesine müsaade ediliyor. Bazı vatandaşlar kontrol noktalarında araçlarına zincir taktı.

Kar yağışının önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtildi. Zonguldak istikametine gidecek olan sürücülerin zincirsiz veya kış lastiği olmadan yola çıkmamaları istendi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.