Ermeni askeri Mehmetçik karşısında diz çöktü

Ermenilerin işgal altında tuttuğu Karabağ'da dün bir grup sabotaj Azeri ordusu tarafından imha edildi.Sağ yakalanan Ermeni özür diledi

07 Ağustos 2014 Perşembe 22:19
Ermeni askeri Mehmetçik karşısında diz çöktü






Ermeni askeri Mehmetçik karşısında diz çöktü

Esir alınan Ermeni askeri, Ermeni asker esir alındı, Esir alınan Ermeni askeri video, Esir alınan ermeni izle,

Karabağ'da işgalci Ermeni askerlerinin saldırılarını geri püskürten Azerbaycan ordusu, sağ olarak yakaladığı Ermeni askerini basın karşısına çıkardı. İstihbarat Sabotaj grubunun 4 üyesinden biri olan Ermeni askerini Azerbaycan APA televizyon kanalı görüntüledi. Tovuz Şehri yakınlarında yakalanan Ermeni askerlerinin üzerlerinde haberleşme cihazları, telefon kayıtları, görüşme notları ve sabotaj baskınlarında kullanılmak üzere patlayıcılar ele geçirildi. 1989 doğumlu Karen Petrosyan adlı asker TV görüntülerinde Azerbaycan halkından ve Azerbaycan ordusundan özür dileyerek pişmanlık duyduğunu söyledi.

 

Çatışmalar sırasında öldürülen 3 Ermeni sabotajcıların üzerinden çıkan silah ve patlayıcılar askeri yetkililer tarafından incelemeye alındı.
Azerbaycan Savunma Bakanlığı, dün öğle saatlerinde Tovuz yakınlarında ele geçirilen Ermeni askerlerinin sorgusunun sürdüğünü Çinari-Berd doğumlu Ermeni askeri hakkında savaş kuralları gereği yasal işlem yapılacağı belirtildi.

 


Qazaxda Çatışma haberleri geliyor

Bu arada Qazaxda yakınlarında Ermeni askerlerinin taciz ateşine Azerbaycan ordusundan misliyle karşılık verildi. Musavat Gazetesi'nin bölgede bulunan muhabiri Hikmet Çarçılı'nın geçtiği habere göre Kuşçu ayrım Ve Eski Para bölgelerinde iki saat süren çatışma sırasında Ermeni siperleri tamamen susturuldu. iyigunler.net


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kondel 2020-10-28 13:19:44

Vurun kelleyi

Avatar
M.D 2020-12-04 09:39:45

Bunu oraya gitmeden düşünecektin .Ne işin vardı orda