Erzurum İstihdam Fuarı amacına ulaştı 4 bin kişi görüşmeye geldi

15 Aralık 2012 Cumartesi 17:17
Erzurum İstihdam Fuarı amacına ulaştı 4 bin kişi görüşmeye geldi






ERZURUM (CİHAN)- Erzurum'da ilk kez düzenlenen ve 2 gün süren istihdam fuarına yaklaşık 4 bin kişinin iş görüşmesinde bulunduğu bildirildi. Fuarın son gününde desteklerinden dolayı katılımcı özel firmalara törenle plaket verildi.

Tüm Sanayici İşadamları Derneği (TÜMSİAD) ve Erzurum Valiliği tarafından İl Genel Meclisi binasında gerçekleştirilen istihdam fuarı plaket töreniyle kapandı. İş arayanlar ile işverenleri buluşturan fuara iki gün boyunca yaklaşık 4 bin iş arayan katıldı. TÜMSİAD Şube Başkanı Cafer Burucu, fuarın kapanış programında yaptığı konuşmada, düzenlenen organizasyonun amacına ulaştığını söyledi. Burucu, iki gün boyunca devam eden fuarda 3 bin 740 işsizin form doldurarak, iş ön başvurusunda bulunduğunu kaydetti. 320 işsizin ise ön başvurularının kabul edildiğine işaret eden Burucu, Bu fuar sonucunda 320 kardeşimiz özel sektörde işe başlayacak. Fuar amacına ulaştı. dedi.

TÜMSİAD Şube Başkanı Cafer Burucu, gelecek yılın mayıs ayında söz konusu fuarın bölgesel bazda ikinci etabını düzenlemeyi plandıklarına da işaret ederek,Gelecek yılın mayıs ayında bölgemizdeki işsizlere yönelik olarak fuarımızın ikincisini düzenleyeceğiz. Daha çok özel sektör temsilcisinin ve işsizin katılacağı söz konusu fuarın bölge ekonomisine canlılık getirmesini bekliyoruz. Bölgemizdeki bütün müteşebbisleri fuara davet edeceğiz. diye konuştu. Burucu daha sonra fuara katkılarından dolayı Vali Vekili Özgür Arslan ile birlikte katılımcı firma temsilcileri ile organizasyona destek veren Ticaret ve Sanayi Odası, Atatürk Üniversitesi ile diğer paydaş kurum ve kuruluşlara plaket verdi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.