Erzurumlu'ları dehşete düşüren iddia: Eli sopalı Ramazan TİMİ

Erzurum'da eli sopalı Ramazan Timleri kuruldu iddiası Dadaşları isyan ettirdi. Diyarbakır'da iki yıl önce çekilen fotoğrafları Erzurum'da yeni çekilmiş gibi servis eden haber sitelerine tepkiler çığ gibi büyüyor.

21 Haziran 2016 Salı 05:26
Erzurumlu'ları dehşete düşüren iddia: Eli sopalı Ramazan TİMİ






Erzurumlu'ları dehşete düşüren fotoğraf: Yok artık dedirtti

Sosyal medyada Erzurum'u ve Erzurumlu'ları küçük düşüren ve kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşıyan fotoğraf Dadaşları kızdırdı. Eruzurum'la uzaktan yakından ilgisi olmayan fotoğraflarda 'Erzurum'da oruç timi kuruldu, oruç tutmayanlar için eli sopalı Ramazan Timi kurdular' yalanlarını ortaya atanlara karşı tepki büyük.

Son Dakika Erzurum Haberleri

FOTOĞRAFLAR DİYARBAKIRDA HİZBULLAH - PKK KAVGASINDA ÇEKİLMİŞ


Terör örgütü PKK yandaşlarının katliam girişimi sırasında Diyarbakır'da Hizbullah taraftarlarının kendini savunurken çekildiği anlaşılan fotoğraflar Erzurumlu onbinlerce vatandaşı çileden çıkardı.

AHLAKSIZCA SERVİS EDİLMİŞ

Sosyal Medya'da Erzurumlu Dadaşlar'ın bir arada toplandığı gruplarda büyük tepkiye neden olan fotoğrafların altına yapılan yorumlarda hakaretler gün boyu sürdü. Erzurumlu'lara atılan iftiranın kaynağı kısa süre sonra ortaya çıktı. Bir haber sitesinde yayınlan fotoğrafların Diyarbakır'da terör örgütü PKK yandaşlarının saldırısından kendini korumaya çalışan vatandaşlar olduğu anlaşıldı. İki yıl önce çekilen fotografların daha öncede bazı karalama kampanyalarında kullanıldığına işaret eden Erzurumlu vatandaşlar 'İlimizde ne böyle bir TİM kuruldu, ne de oruç tutmayanlara yönelik bir baskı var. Özellikle kendisini ulusalcı solcu olarak tanımlayan yayın organlarının bu tür saldırılarının maksadı belli" diyerek tepkilerini dile getirdi.

Bir Erzurum dayanışma grubu sayfasında ise bu fotoğraflarla ilgili çarpıcı değerlendirmeler yapılmış. İşte o sözler...
Son Güncelleme: 21.06.2016 05:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.