''Eşimi son bir yıldır dövmüyorum''

23 Ağustos 2011 Salı 19:29
''Eşimi son bir yıldır dövmüyorum''






AYDIN (CİHAN)- Tokat'ta ailesinin yanına sığınan 23 yaşındaki üç çocuk annesi eşi Hatice E.'yi döverek, arabadan atmakla suçlanan Selim E., Kuşadası'nda gözaltına alındı. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan zanlı ifadesinde, eşini son bir yıldır dövmediğini belirterek, Tokat'a taşınmalarını isteyen kayınvalidesi yüzünden tartıştıktan sonra eşinin kendisini arabadan attığını iddia etti. Eşiyle geçmişte bazı sıkıntıları olduğunu ancak son bir yıldır eşine hiç şiddet uygulamadığını anlatan Selim E., Eşimi Tokat'a çocuklarımla beraber uğurladım. Oraya vardıklarında, cep telefonundan bana olan sevgisini gösteren mesajlar attı. Bir mesajında tekrar Kuşadası'na dönmesi halinde annesinin boşanmamız için kendisine iftira atacağını yazdı. Bunun üzerine Tokat'a yanına gitmek istediğimi söyleyince adresi verdi. Konuşmaya gittim. Kayınvalidem, işimi gücümü bırakıp, Tokat'a yerleşmemizi istedi. Kabul etmeyince tartışma çıktı. Kayınbiraderim, bıçakla bana saldırdı. Elimden yaralandım. Ancak, evden ayrıldıktan sonra şikayetçi olmadım. dedi. Daha sonra tekrar otomobiliyle eve gidip, konuşmak için eşini aldığını belirten Selim E., şunları anlattı: Yolda boşanma konusunu konuştuk. Eşim, boşanmak istemediğini ancak annesinin bu konuda her yolu deneyeceğini söyledi. Kendisini ikna etmeye çalıştım. Bir anda kapıyı açıp, 'Adım çıkacağına canım çıksın' deyip, kendini otomobilden attı. Bir elimle direksiyonu tutarken, diğeriyle kendisini engellemeye çalıştım ancak başaramadım. Yaralanmıştı, 3 kilometre mesafedeki Turhal Devlet Hastanesi'ne götürmek istedim. İstemedi. Bunun üzerine evinin yakınına kadar götürüp bıraktım. Bana, Sen eve gelme. Beni böyle görürlerse seni öldürürler. dedi. Bunun üzerine, oradan ayrıldım.
MESAJI BEN ATMADIM, KAYINVALİDEMİN İFTİRASI
Eşi, gazetecilerle röportaj yaparken geldiği ileri sürülen tehdit mesajlarını da kendisinin atmadığını öne süren Selim E. Madem öyle, o mesajın altındaki telefon numarasını açıklasınlar. O zaman mesajı atanın ben olmadığım anlaşılacak. Beni canavar gibi göstermeye çalışıyorlar. Oysa, utangaç, duygusal biriyim. Tek isteğim, eşimi ve çocuklarımı, yuvamı yıkmak isteyen kayınvalidemin elinden kurtarmak. diyerek kendini savundu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.