Esrarengiz Tünel; 400 metre kazmışlar

Üsküdar'da bir vatandaşın aracının çukura düşmesi sonucu ortaya çıkarılan tünelin uzunluğunun 400 metreyi bulduğu bildiriliyor.

28 Aralık 2018 Cuma 06:17
Esrarengiz Tünel; 400 metre kazmışlar






Esrarengiz Tünel; 400 metre kazmışlar



İstanbul Üsküdar'ilçesinde tesadüfen ortaya çıkarılan 400 metre uzunluğundaki tünelin kimler tarafından ne amaçla kazıldığı bilinmiyor.


Üsküdar Bahçelievler Mahallesi’nde önceki sabah işe gitmek için evinden çıkan bir vatandaşın aracının arka lastiğinin bir göçüğe saplanmasıyla bölgede tünel tespit edildi. 400 metre uzunluğundaki tüneli kimin kazdığı ekipler tarafından araştırılıyor. Tünel belediye ekiplerince kapatıldı


Üsküdar'a bağlı Bahçelievler Mahallesi'ndeki Miraç Sokak üzerinde bir vatandaşın önceki sabah işe gitmek için bindiği arabasının tekerleği göçüğe saplandı.

Edinilen bilgilire göre komşularının yardımıyla aracını kurtaran vatandaş, durumu yetkilileri bildirdi.

Yapılan araştırmada göçüğün nedeninin bir tünel olduğu ortaya çıktı.

Yetkililer hemen araştırma yaparken, tünel kapatıldı. Tünelin uzunluğunun 400 metre olduğu ve bir metre 20 cm uzunluğunda bir kişinin rahatlıkla tünele girebileceği belirtildi.

Vatandaşlar "Araba düştü, kaçak kanalizasyon hattı olduğu tespit edildi. Bir metre 20 cm uzunluğunda biri rahatlıkla girebilir" dedi. Yetkililer tüneli kimin kazdığını araştırıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.