ETSO, fakir öğrencilere kırtasiye ve giysi yardımında bulundu

16 Ekim 2012 Salı 20:43
ETSO, fakir öğrencilere kırtasiye ve giysi yardımında bulundu






ERZURUM (CİHAN)- Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) şehir merkezindeki ilköğretim okullarında okuyan yoksul ailelerin çocuklarına kırtasiye ve kışlık giysi yardımında bulundu.

ETSO, geleneksel hale getirdiği kırtasiye ve kışlık giysi yardımlarına bir yenisini ekledi. ETSO yönetimi il merkezindeki ilk ve orta dereceli okullarda öğrenim gören çocuklara yardım malzemesi dağıttı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün belirlediği okullara yapılan giyim ve kırtasiye yardımları öğrencilere okullarında teslim edildi.

ETSO Yönetim Kurulu Başkaın Lütfü Yücelik, öğrencilere 25 bin liralık kırtasiye ve kışlık giysi dağıttıklarını söyledi. Yücelik, her yıl eğitim yardımlarının düzenli olarak yapılmasına önem verdiklerini dile getirerek, İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yardıma önem veriyoruz. Bu yıl da 310 adet mont, 268 çift ayakkabı ve bin 475 adet de kırtasiye seti dağıttık. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, ihtiyaçlı okulları tespit ettik ve bu dağıtımı buna göre yaptık. Yardımlarımız devam edecek. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.