Evden kaçan Büşranur Turan'ın ukalalığı Esra Erol'u çileden çıkardı

03 Aralık 2018 Pazartesi 18:33






Evden kaçan Büşranur Turan'ın ukalalığı Esra Erol'u çileden çıkardı


Henüz 18 yaşında, aklı bir karış havada. Reşit olacak yaşa geldiğini iddia ederek sevdiği adama kaçan Büşranur Turan adlı genç kızın annesi Fadime Turan, ATV'de yayınlanan Esra Erol'un programından yardım istedi. 


Fadime Turan adlı talihsiz anne, evden kaçan 18 yaşındaki kızı Büşranur Turan'ı bulabilmek için ATV'de Esra Erol'un programından destek istedi. 
6 gün süren yayınların ardından bugün canlı yayına bağlanan Büşranur Turan'ın ukalalığı hem izleyenleri, hem annesini hem de Esra Erol'u çileden çıkardı. "Bu ülkede demokrasi var, dilediğim yere giderim, sevdiğimle evlenirim, 18 yaşına girdim genç kızım" demesi dinleyenleri hayrete düşürdü.

BİR KADIN 100 LİRA YOL PARASI YOLLAMIŞ


Ortadan kaybolmasının ardından 6 gün geçmesinin ardından yapılan araştırmada, bir kadının Büşranur Turan'a 100 TL yol parası gönderdiği belirlendi. Bartın'dan yollanan paranın otobüs bileti için geldiğini belirten annesi "Kime kaçtığını bilmiyorum. Öldü mü yaşadı mı bilmiyorum, organ mafyası mı kaçırdı, tecavüze mi uğradı bilmiyorum" diyerek dert yanarken, canlı yayına bağlanan kızının tavırları izleyenleri hayrete düşürdü. Yılların gazetecisi, televizyoncusu Esra Erol'a küstah tavırlarıyla "Benim hürriyetim var, bu ülkede demokrasi var, istediğim her yere giderim. Sizi alakadar etmez, Esra hanım siz gidin tecavüzcüleri, hırsızları yakalayın" şeklindeki sözleri duyanlara "Pes artık dedirtti. 
Stüdyo'da yayınlanan fotoğrafının da kaldırılmasını isteyen Büşranur Turan adlı genç kız "Yoksa sizi mahkemeye veririm" diyerek tehdit etti..

Genç kız, kendi isteğiyle kaçtığını söyleyerek küstah tavırlarını sürdürürken araya giren Esra Erol " 100 lira yol parası yollayarak seni evlerine çağırsınlar, iki yıl sonra kucağında bir çocuklar basarlar tekmeyi o zaman görürsün bir de kalkıp ben özgürüm benim hürriyetim var, hürriyet özgürlük bu değil. 6 gündür yaşayıp yaşamadığını da kimse bilmiyor, birini seviyorum kaçtım gittim, sizden bir ricam var, sizi rezil eden anneniz değil kendinizsiniz" diyerek tepki gösterdi..

Son Güncelleme: 03.12.2018 15:59
Anahtar Kelimeler:
Esra Erol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.