Fabrikatör Osman, gişelerde yakalandı

İstanbul polisi, yıllardır aradığı dolandırıcılık çetesi lideri Fabrikatör Osman'ı yakaladı. Osman Antepli, mahkemece tutuklandı

20 Temmuz 2014 Pazar 00:02
Fabrikatör Osman, gişelerde yakalandı






Fabrikatör Osman, gişelerde yakalandı

Kurbanlarını 'Fabrikatör Osman' diye kandıran, sahte evraklarla dolantırcılık suçundan sabıkası bulunan Osman Antepli uzun bir takibin ardından yakalandı. Fabrikatör Osman'ın yakalanmamak için gözlerden uzan, göl kıyısında lüks bir villa oluşturduğu ortaya çıktı.

POLİS DOSYALARI RAFTAN İNDİRDİ

Kendisini fabrikatör olarak tanıtıp birçok kişiyi sahte evraklarla dolandıran Osman Antepli kaçmak için oturduğu lüks villasında yakalandı.
Çıkar amaçlı suç örgütü lideri 'fabrikatör' lakaplı Osman Antepli polis tarafından yakalandı. Çete üyeliğinden aranırken, birçok kişiyi, kendisini 'fabrikatör' ve 'emlak zengini' olarak tanıtarak sahte evraklarla gayrimenkul satıp dolandıran Antepli'yi uzun süredir takip eden polis kovalamaca sonucu yakaladı. Antepli'nin olası polis operasyonundan kaçmak için oturduğu denize sıfır villanın önünde kaptanlı yat bulundurduğu ortaya çıktı.  

SAHİLDE GÖZLERDEN UZAK VİLLA SATIN ALMIŞ

 

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Osman Antepli'yi bulmak için dosyasını raftan indirdi. Yapılan hassas araştırmada, Osman Antepli'nin Küçükçekmece sahilinde gözlerden uzak denize sıfır bir villada yeni bir yaşam kurduğu belirlendi. Ekipler, villayı 16 Mayıs’tan itibaren takip altında tuttu, evinden aracıyla çıkan Osman Antepli’yi de Mahmutbey gişelerde gözaltına aldı. Antepli, emniyet‘ teki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Devrim Tosunoğlu AKŞAM Gazetesi..

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hib 2016-11-10 14:59:47

Helal sana Osman antepli